1η η Καραναγνώστη της ΑΕΚ Τρίπολης στην Καλαμάτα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1η η Καραναγνώστη της ΑΕΚ Τρίπολης στην Καλαμάτα

Νέα μεγάλη επιτυχία για την αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης Καραναγνώστη Μαρία στο πρόσφατο Ε3 που διοργάνωσε ο ΟΑ Καλαμάτας. Η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης πιστή στα επιτυχή ραντεβού της με τις διακρίσεις κατέλαβε για ακόμη μια φορά την πρώτη θέση στο ενωσιακό βαθμολογούμενο τουρνουά της 11ης εβδομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Μαρία no2  του ταμπλό πέρασε τον πρώτο γύρο bye και στην 8άδα επικράτησε της συναθλήτριάς της από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Λαμπροπούλου με 2-1 σετ (41, 45, 75). Στα ημιτελικά κέρδισε και την Κουλουμπού (ΟΑ Καλαμάτας) με 2-0 σετ (61, 61) φτάνοντας στον μεγάλο τελικό όπου και αντιμετώπισε την Βλαστού ( ΟΑ Αιγιαλείας). Στον τελικό η Μαρία αναδείχτηκε νικήτρια επικρατώντας με 2-0 σετ (64, 63) κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά. Πατήστε ΕΔΩγια να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα των Χατζηγιάννη Γεωργίας και Παπαδόπουλου Γιώργου  συγχαίρουν δημόσια την πολυνίκη αθλήτρια τους και της εύχονται καλή συνέχεια στις αγωνιστικές της προσπάθειες.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο