Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Π-Κ στην Τρίπολη (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Κυριακή 10 Απριλίου διεξήχθη το Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Παίδων – Κορασίδων στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης όσον αφορά την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου!

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmedia%2Fset%2F%3Fset%3Da.457328831265724.1073741908.258863094445633%26type%3D3&width=500″ width=”500″ height=”626″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” ]

 Μια διοργάνωση η οποία στέφθηκε με επιτυχία, καθώς υπήρχαν αρκετές συμμετοχές από πολλά σωματεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε αρκετά αγωνίσματα, ενώ παράλληλα ο καλός καιρός βοήθησε στο να μην υπάρξουν προβλήματα με την εξέλιξη των αγωνισμάτων. Πολλοί οι αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν στη διάρκεια της περασμένης Κυριακής με αρκετούς αθλητές να πραγματοποιούν σημαντικές επιδόσεις και εξασφαλίσεις ορίων για συμμετοχές στα αντίστοιχα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Οι αγώνες λοιπόν ξεκίνησαν από τις 13:00 και ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 19:00 και εξελίχθηκαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Οργανωτικά κύλησαν όλα ομαλά παρά το γεγονός ότι σε κάποια αγωνίσματα οι συμμετοχές ήταν πολλές και ο συντονισμός έπρεπε να είναι υποδειγματικός προκειμένου να μην υπάρξουν καθυστερήσεις.

Παράλληλα πρέπει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιήθηκαν κάποιες παρεμβάσεις στο ταρτάν σε σημεία όπου βρίσκονται τα σκάμματα, με μικροεπισκευές που προσωρινά τουλάχιστον έδωσαν λύση. Με την ευκαιρία όμως πρέπει να γίνει κατανοητό ότι παρά τις μεγάλες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής αλλά και ανθρώπων του στίβου της περιφέρειάς μας, χρειάζεται να βρεθεί τρόπος να αποκατασταθούν αρκετά προβλήματα στο χώρο του στίβου. Άλλωστε ακόμη υπάρχουν πολλές τρύπες στον πλαστικό τάπητα των διαδρόμων του στίβου που θα πρέπει να διορθωθούν.

Πέρα πάντως από τα οποία προβλήματα στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης οι εγκαταστάσεις φιλοξένησαν με τον καλύτερο τρόπο τους αγώνες, χάρη πάντα στην πολύ μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης. Ένα από τα συμπεράσματα που προκύπτουν είναι ότι αν οι εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης αποκαταστήσουν κάποια προβλήματα που υπάρχουν (αρκετά από την θεομηνία του περασμένου Ιουνίου), η Τρίπολη μπορεί να φιλοξενήσει ακόμη πιο σημαντικές διοργανώσεις στο χώρο του κλασικού αθλητισμού.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ.ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ.ΠΑΙΔΕΣ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο