Salsation: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πρόγραμμα που λάτρεψε όλη η Ευρώπη (pics/video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα μοναδικό πρόγραμμα γυμναστικής και χορού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο Τρίπολης.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/ZQFSi8SBWj0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Το Star Fitness Irida και η Γιούλη Γιαννοπούλου παρουσίασαν για πρώτη φορά στην Τρίπολη ένα πρόγραμμα που έχει λατρέψει όλη η Ευρώπη, η Κίνα και Ασία. Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε από τον master trainer Sheldom που βρέθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά την πρόσκληση του Star Fitness Irida.

“Fit is a not destination, It is a way of life”, ήταν το motto του Sheldom ο οποίος μετέφερε την αστείρευτη ενέργεια του και το κέφι του σε όσους βρέθηκαν στο workshop.

Αξίζει να σημειωθεί πως λέξη – κλειδί του Salsation είναι το “meraki” μια ελληνική λέξη που χρησιμοποιείται για να δείξει την πηγή έμπνευσης του Salsation που δεν είναι άλλη από το,… πάθος για χορό και γυμναστική!

{gallery}irida_2{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο