Σάρωσαν οι αθλητές και μέλη της ΑΕΚ Τριπολης στο Smash

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τους αθλητές και τα μέλη του ομίλου της ΑΕΚ Τριπολης, σε όποιο τουρνουά και αν αγωνίζονται.

Στο νεοσύστατο τουρνουά που διοργάνωσε το smash tennis club στην Τρίπολη οι αθλητές και τα μέλη της ΑΕΚ σάρωσαν τις διακρίσεις κατακτώντας δύο 1ες θέσεις δύο 2ες και δύο 3ες σε τρείς κατηγορίες που συμμετείχαν .

Στην κατηγορία των γυναικών d1 την 1η θέση κατέκτησε η Κανελλάκη Χρυσούλα κερδίζοντας διαδοχικά μέχρι τον τελικό τις Αργυροπούλου, Καλτεζιώτη και Σταθούλια με το ίδιο σκορ 2-0 σετ. Την 2η θέση κατέκτησε η συναθλήτρια της, στον όμιλό μας , Λαμπροπούλου Σήλια, η οποία επικράτησε με σκορ 2-0 σετ, των Γκέργκη, Παπαηλίου και Καλόγρη. Σε ένα εμφύλιο τελικό διαφήμιση του αθλήματος η Κανελλάκη επικράτησε της Λαμπροπούλου με 2-1 σετ, κατακτώντας την 1η θέση.

Στην κατηγορία των ανδρών d1 την 2η θέση κατέκτησε ο Παναγιώτης Καρούνος, ο οποίος στον τελικό ηττήθηκε από τον Ροζανίτη με 2-0 σετ. Στην πορεία του μέχρι τον τελικό ο Καρούνος επικράτησε των Κουστένη με 2-1 σετ, Αγγελάκου 2-0 σετ, Ξαγά 2-1 σετ και Λαφογιάννη 2-1 σετ.

Τέλος στην κατηγορία των ανδρών d2 την 1η θέση κέρδισε ο Μανιάτης Θύμιος, επικρατώντας των Καραμάνου, Παπαπολυχρονίου, Κακουρίδη και Σωτηριάδη με 2-0 σετ και στον τελικό του Χρυσικού με το ίδιο σκορ 2-0 σετ.  Τις δύο 3ες θέσεις της κατηγορίας κέρδισαν οι Σωτηριάδης και Καρουτζος με τον πρώτο μέχρι τα ημιτελικά να κερδίζει τους Παπαγιαννόπουλο με 2-0 σετ, Ξουρή με 2-1 σετ και Καμπυλαυκά με 2-1 σετ. Ο Καρούτζος από την άλλη τους Βασιλείου, Αργυρόπουλο και Μαρινάκο με το ίδιο σκορ 2-0 σετ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο όμιλός μας συμμετείχε με 10 παίχτες – μέλη του στο τουρνουά του Smash. Εκτός από τους διακριθέντες πολύ καλή παρουσία είχαν και οι Αργυρόπουλος, Νικολόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Λαμπρόπουλος και Παπαηλίου.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους, τόσο για τις διακρίσεις τους, όσο και για το αγωνιστικό τους πνεύμα και καλή συνέχεια στα επόμενα

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο