Αναστέλλει τη λειτουργία των γηπέδων Τένις του ΔΑΚ Τρίπολης το ΝΠΔΔ.

Αναστέλλει τη λειτουργία των γηπέδων Τένις του ΔΑΚ το Νομικό Πρόσωπο ύστερα από τις καταγγελίες της ΑΕΚ Τρίπολης

Το προηγούμενο διάστημα η ΑΕΚ Τρίποληςμε σχετικό έγγραφό της που απέστειλε στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης, κατήγγειλε τα προβλήματα που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις των γηπέδων Τένις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τρίπολης και ειδικότερα των αγωνιστικών χώρων αυτών. Μάλιστα μέσα από το συγκεκριμένο έγγραφο της η ΑΕΚ Τρίπολης χαρακτήρισε τα γήπεδα ακατάλληλα για χρήση και επικίνδυνα για την σωματική ακεραιότητα των αθλούμενων.

Άμεση ήταν η αντίδραση στη συνέχεια της Επιτροπή του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου που είναι αρμόδια να παρακολουθεί τα θέματα του Αθλητικού Κέντρου, η οποία συνεδρίασε και με σχετικό έγγραφο ζήτησε από το ΔΣ του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης την αναστολή λειτουργίας των συγκεκριμένων γηπέδων Τένις να πραγματοποιηθεί αρμόδιος έλεγχος. Έτσι το θέμα αυτό τέθηκε σε συζήτηση κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης την περασμένη Τρίτη στην οποία εν τέλει αποφασίστηκε να γίνει έλεγχος καταλληλότητας των γηπέδων 2 και 3 του ΔΑΚ και έως τότε να παραμείνουν κλειστά για την ασφάλεια των αθλητών.

Έτσι το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης μετά από την εισήγηση της Αντιπροέδρου του ΝΠΔΔ και Προέδρου της Επιτροπής του ΔΑΚ Τρίπολης κας Αληγέωργα και ύστερα από την ανωτέρω συζήτηση αποφάσισε ομόφωνα βάσει του πρακτικού 11/2015 της απόφασης 130/2015 αναλυτικά για τα εξής:
«Να γίνει έλεγχος καταλληλότητας των γηπέδων του ΔΑΚ 2 και 3 που έχουν παραχωρηθεί στην ΑΕΚ από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Έως ότου ολοκληρωθεί ο έλεγχος των γηπέδων αυτά θα παραμείνουν κλειστά για την ασφάλεια των αθλητών.

Να ζητηθεί από την ΑΕΚ να παραδώσει τα κλειδιά των γηπέδων στην Επιτροπή και κατόπιν του ελέγχου και όταν επαναλειτουργήσουν θα τους παραδοθεί κλειδί κατά την κρίση της Επιτροπής του

ΔΑΚ.

Να μπει μετρητής κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος σε όλα τα γήπεδα και τους χώρους του ΔΑΚ και στο κυλικείο για να ελέγχεται η υπερβολική κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Να τακτοποιήσει άμεσα η ΑΕΚ τις οικονομικές της εκκρεμότητες προς το ΝΠΔΔ Το γήπεδο 1 δεν θα κλείσει και θα παραμείνει ανοιχτό αποκλειστικά για τη χρήση του κοινού και όχι των συλλόγων.

Παρακαλεί τον κ. Πρόεδρο για τις περαιτέρω ενέργειες και εξέδωσε την υπ' αριθμό 130/2015 απόφαση του. Γι' αυτό συντάχθηκε το πρακτικό και υπογράφεται ως κατωτέρω.

 

11422715 986262968092387 1741996005 n

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 20:00

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia