Εισηγητής στην ημερίδα των καθηγητών Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας ο προπονητής Γ. Παπαδόπουλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Στ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου συνεχίζοντας τις ημερίδες στις μεγάλες πόλεις της περιοχής της διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Καλαμάτας τη Παρασκευή 13/1/2017 ημερίδα με θέμα «Η Διδακτική της Αντισφαίρισης στην Α/βάθμια και Β/βάθμια Εκπαίδευση: Σύγχρονες Διδακτικές Προσεγγίσεις».

Η διοργάνωση της ημερίδας έγινε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας. Η παρουσίαση του θέματος έγινε από τον Tutor της Στ΄ Ένωσης καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή της Α.Ε.Κ. Τρίπολης κ. Παπαδόπουλο Γιώργο. Στο τέλος της ημερίδας παραδόθηκε από την Ένωση στον υπεύθυνο του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας τενιστικό υλικό (ρακέτες και μπάλες) για να διανεμηθεί στα σχολεία που θα ασχοληθούν με το πρόγραμμα της Διδακτικής της Αντισφαίρισης.

Η αθρόα συμμετοχή των καθηγητών Φυσικής Αγωγής της πόλης της Καλαμάτας (55 περίπου καθηγητές) και το ενδιαφέρον των περισσότερων να ασχοληθούν με το αντικείμενο του τένις στα σχολεία που υπηρετούν καταδεικνύει την επιτυχία της ημερίδας.

Το Δ.Σ. της Στ’ Ένωσης επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του κατά πρώτον στον κ. Παπαδόπουλο Γιώργο, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια όποτε του ζητηθεί, παρουσιάζει αφιλοκερδώς το παραπάνω πρόγραμμα.

Επίσης ευχαριστούμε το Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας-Αργολίδας κ. Στυλιανίδη Χριστόδουλο και τον Υπεύθυνο του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας κ. Αγγελόπουλο Χάρη για τη συνεργασία και τη συμβολή τους στην επιτυχία της ημερίδας.

Τέλος ευχαριστούμε τον Ο.Α. Καλαμάτας για τη διάθεση των κτιριακών εγκαταστάσεων για την πραγματοποίηση της ημερίδας.

Για το Δ.Σ. ΣΤ Ένωσης

Ο Πρόεδρος

Λουκάτος Λουκάς

{gallery}papadopoylos{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (25/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο