Το Σάββατο 25 Απριλίου 2015, ο 15ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας (ΣΔΥΜ) διοργανώνει τον 15ο Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας, έναν από τους δημοφιλέστερους λαϊκούς αγώνες πόλεων στην Ελλάδα. Ο φετινός 15ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας, που θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου 25 Απριλίου 2015, θα είναι αφιερωμένος στην ευαισθητοποίηση για το σακχαρώδη διαβήτη.

Υπενθυμίζεται ότι στην περυσινή διοργάνωση έλαβαν μέρος, στο αγώνισμα των 2.000 μέτρων για ανήλικους δρομείς, περί τους 800 μαθητές Δημοτικών – Γυμνασίων και γονείς, ενώ στον αγώνα των 10.000 μέτρων για ενήλικες δρομείς, μετείχαν περίπου 800 ενήλικες ερασιτέχνες αθλητές και αθλητές.

Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Καλαμάτας, η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Μεσσηνίας «Γλυκιά Μεσσηνία», ενώ ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων.
15agkal
 
ΜΗΚΟΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Ο Αγώνας είναι μήκους 10 χιλιομέτρων, με εκκίνηση του δυναμικού βαδίσματος στις 18.00 και του αγώνα δρόμου στις 18.30 και διάρκειας όλων των δραστηριοτήτων – το αργότερο – μέχρι τις 19.40.
 
Διαδρομή: εκκίνηση από την Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου και διέλευση μέσω των οδών Αριστομένους, Πλάτωνος, Ψαρών, του λιμανιού, καθώς και της οδού Ναυαρίνου μέχρι το τέρμα της (Φιλοξένια), όπου θα γίνει αναστροφή, η δε επιστροφή θα πραγματοποιηθεί από την ίδια διαδρομή και ο τερματισμός θα γίνει στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου της Καλαμάτας.

Όσοι λάβουν μέρος στον αγώνα, πρέπει να έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη, ενώ οι ανήλικοι θα συμμετάσχουν με ευθύνη των γονέων τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

νοῦς – TEDxKlonatzidika 2024

Η δύναμη του νου στην πλαισίωση (διαμόρφωση) του κόσμου:   Ένα...

Ανοίγει σήμερα το Taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις 2024

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για την υποβολή...

Πανέμορφη πορεία από τον ΣΑΟΟ στην Ζάβιτσα της Παραλιακής Κυνουρίας

30 ορειβάτες του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων είχαν...

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος Ι.Μ. Αγίου Νικολάου Καλτεζών

Γνωστοποιείται προς τους ευλαβείς χριστιανούς το πρόγραμμα των Ιερών...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο