ΑΕΚ Τρίπολης Τένις: Two Pairs 1ων θέσεων από Κανελλάκη & Λαμπροπούλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με τα κύπελλα των πρώτων θέσεων γύρισαν τα κορίτσια της ΑΕΚ Τρίπολης από το τελευταίο ενωσιακό για την φετινή χρονιά.

 Στους αγώνες που έγιναν σε Ρίο και Νίκη Πατρών οι αθλήτριές μας Κανελλάκη Χρυσούλα και Λαμπροπούλου Σήλια κατέκτησαν τις δύο πρώτες θέσεις σε 14άρια και 12άρια αντίστοιχα.

Η πρώτη θέση για την Κανελλάκη της εξασφάλισε την συμμετοχή της στην πρώτη τετράδα των Masters, ενώ στην Λαμπροπούλου της ισχυροποίησε την θέση, αφού παρέμεινε μόνη πρώτη στην βαθμολογία της Στ΄ ένωσης.

Αγωνιστικά στις εγκαταστάσεις του On Court στο Ρίο, η Κανελλάκη περνώντας τον πρώτο γύρο με bye επικράτησε στον δεύτερο της Στρατή (Ο.Α Ρίου) με 2-0 σετ (40, 41) και στα ημιτελικά της Σερπάνου, από τον ίδιο Όμιλο με με 2-0 σετ (75, 62). Στον τελικό η αθλήτρια της ΑΕΚ κέρδισε και την Βλαστού (ΟΑ. Αιγιαλείας) με 2-0 σετ (63, 64). Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Στις εγκαταστάσεις της Νίκης Πατρών η Λαμπροπούλου με πρώτο γύρο bye επικράτησε της Γεωργοπούλου (ΑΟΑ Πατρών) με 2-0 σετ (41, 40), της Βουδούρη (ΑΕΚ Τρίπολης) με 2-0 σετ (41, 41) και στον ημιτελικό της Κάλλιστου (Νίκη Πατρών) με med. Στον τελικό η αντίπαλος της Ζούγρα δεν κατάφερε να σταματήσει την Λαμπροπούλου, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση επικρατώντας με 2-0 σετ (64,61). Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Πολλά συγχαρητήρια για την κατάκτηση και των δύο πρώτων θέσεων σε δύο κατηγορίες από τις αθλήτριες του ομίλου μας. Πολλά μπράβο στην προπονητική μας ομάδα για την εξαιρετική δουλειά στο τμήμα τένις και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας, μέχρι την ολοκλήρωση της χρονιάς, στα τέλη Δεκέμβρη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

Tιμητική εκδήλωση για τον Αργύρη Π.Π. Πετρονώτη

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του...

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο