Με 13 αθλητές στο PTM 2016 ο Όμιλός τένις της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με  13 αθλητές θα συμμετάσχει ο όμιλός μας στο Peloponnesus Tennis Masters 2016 , που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Athlisis Tennis Club στην Δαλαμανάρα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η ανελλιπής αγωνιστικής συμμετοχή των αθλητών μας και στα 3 μεγάλα τουρνουά της Πελοποννήσου καθώς και η αγωνιστική τους πρόοδο, που έρχεται μέσα από την καθημερινή προσπάθεια τους μέσα στο γήπεδο, τους έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με τους καλύτερους παίχτες της Πελοποννήσου και να διεκδικήσουν μια από τις τρείς πρώτες θέσεις του τουρνουά Masters 2016.

Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των γυναικών 35+ θα αγωνιστούν οι: Προδρόμου Άννα, Καρτσάκη Έρη, Γιαννοπούλου Ζωή και Ρούμπου Αιμιλία. Στις γυναίκες 14-34 θα παίξουν οι: Καραναγνώστη Μαρία, Κανελλάκη Χρυσούλα, Γκουντάνη Γεωργία Παπαηλίου Βάσια και Λίγκρη Δέσποινα. Τέλος στους Άνδρες 14-34 θα αγωνιστούν οι: Λαμπρόπουλος Κλεμ, Δαβλάντης Κων/νος, Κανελλόπουλος Πέτρος και Λαμπρόπουλος Παναγιώτης.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε από το επίσημο site του φετινού PTM 2016 αναλυτικά τις συμμετοχές του ομίλου μας.

Καλή επιτυχία σε όλους μας τους αθλητές για τα δύο Σαββατοκύριακα που ακολουθούν, ώστε να βγούν οι τρείς καλύτεροι αθλητές της χρονιάς που σε λιγότερο από δύο μήνες θα αλλάξει. Καλή επιτυχία λοιπόν με υπομονή και επιμονή γιατι τα παιχνίδια θα είναι αρκετά δυνατά !!!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο