Αεκ Τρίπολης: 2η Πανελλαδική θέση για την Λαμπροπούλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μία ακόμη μεγάλη Πανελλαδική επιτυχία για την αθλήτρια του Ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης Λαμπροπούλου Σήλια. Στο 5ο Ε2 που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Φθιωτικός ΟΑ η Λαμπροπούλου κατέκτησε την 2η θέση στα μονά.

Η εξαιρετική αγωνιστική παρουσία της αθλήτριας της Λαμπροπούλου, ήρθε μέσα από την μεγάλη θέληση και διάθεση για προπόνηση και βελτίωση της ίδιας, καθώς και από τον μεθοδευμένο προπονητικό πρόγραμμα των προπονητών του ομίλου μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Σήλια (no 5 του ταμπλό) επικράτησε στον πρώτο γύρο της Βασιλοπούλου (ΑΟΑ Πατρών) με 2-0 σετ (64, 64) και στον δεύτερο της Μοσχοβάκη  (ΟΑ Βουλιαγμένης) με 2-0 σετ (64, 75).
Στην οκτάδα αντίπαλός της ήταν η Καραούζα (Σ.Α Ραφήνας) η οποία δεν στάθηκε ικανή για να αποτρέψει την πορεία της Λαμπροπούλου και ηττήθηκε με 2-0 σετ (63, 60). Στον ημιτελικό με αντίπαλο την Κάση (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) το αποτέλεσμα ήταν θετικό για την αθλήτρια της ΑΕΚ, που πέρασε στον μεγάλο τελικό κερδίζοντας με 2-0 σετ (64, 64). Στον τελικό η Λαμπροπούλου δεν κατάφερε να κάνει το back to back  και ηττήθηκε από την Ρούσμενη (ΟΑ Μαγνησίας) και no1 του ταμπλό με 2-0 σετ (60, 62).

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε με λεπτομέρειες όλα τα αποτελέσματα.

Η δεύτερη για φέτος Πανελλαδική διάκριση για την αθλήτρια του ομίλου μας αξίζει πολλά συγχαρητήρια και της ευχόμαστε να συνεχίσει με απόλυτη συγκέντρωση την προσπάθεια της για υψηλότερους στόχους. Πολλά μπράβο και καλή συνέχεια .

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο