Αυλαία στα Κολοκοτρώνεια 2016 στο ΔΑΚ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το μεγαλύτερο τουρνουά της Πελοποννήσου το «Κολοκοτρώνεια Tripolis Tennis Open» έριξε αυλαία μετά από 17 συνεχόμενες ημέρες αγωνιστικής δράσης.

 Ήταν η 6η συνεχόμενη χρονιά που διεξάγεται το συγκεκριμένο open και η 2η σαν μέρος του Peloponessus Tennis Masters. Τιμώντας την επέτειο για τα 195 χρόνια από την άλωση της Τρίπολης, ο Δήμος Τρίπολης και το Νομικό πρόσωπο του Δήμου αποτέλεσαν συνδιοργανωτές και έμπρακτοι υποστηρικτές του τουρνουά για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Το τουρνουά ξεκίνησε όπως κάθε χρόνο με τις κατηγορίες των αγοριών και των κοριτσιών κάτω των 10 και των 12 ετών, οι οποίες αποτελούν το λαμπρό μέλλον της αντισφαίρισης σε τοπικό και ενωσιακό επίπεδο. Όμιλοι από τους όμορους νομούς της Πελοποννήσου δήλωσαν αρκετούς από τους πρωτοκλασάτους αγωνιστικούς παίχτες τους, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στα Ενωσιακά και Πανελλαδικά τουρνουά. Στα κορίτσια κάτω των 10 ετών την πρώτη θέση κατέλαβε η Παπακωσταντίνου Μαριάννα με δεύτερη την Πιτσάκη Αναστασία και τρίτες τις Καπετανέα Χριστίνα και Παπαζαφειροπούλου Ιωάννα. Στα αγόρια την πρώτη θέση πήρε ο Κακουρίδης Θάνος με δεύτερο τον Λαμπρόπουλο Άγγελο και τρίτους τους Γραμματικό Χρήστο και Μίταλα Γιώργο. Στα κορίτσια κάτω των 12 ετών την πρώτη θέση κατέλαβε η Λαμπροπούλου Σήλια, την δεύτερη η Βουδούρη Μιλένα και τρίτες αναδείχτηκαν οι Ασένοβα Γκέρη και η Δελή Μάρα. Στα αγόρια 12 ετών την πρώτη θέση κατέκτησε ο Καραναγνώστης Κων/νος, την δεύτερη ο Τούντας Μάριος με τρίτους τους Γιαννακόπουλο Δημήτρη και Γκουντάνη Βασίλη.

Στα μονά των ανδρών 14-34 πρώτος αναδείχθηκε ο Παπαβασιλείου Σταύρος με δεύτερο τον Δουκουμόπουλο Δημήτρη, τρίτο τον Γιαννακόπουλο Γιάννη και τέταρτο τον Κανελλόπουλο Πέτρο. Στην ίδια κατηγορία των γυναικών την πρώτη θέση κέρδισε η Αντωνίου Αναστασία με δεύτερη την Καραναγνώστη Μαρία, στην Τρίτη θέση την Κανελλάκη Χρυσούλα και στην τέταρτη την Κουλουμπού Αγγελική. Στην κατηγορία 35+ στους άνδρες πρώτος κατατάχθηκε ο Fabrizio Arlotta με δεύτερο τον Δουκουμόπουλο Δημήτρη, τρίτο τον Ροζανίτη Γιώργο και στην τέταρτη θέση τον Νικολόπουλο Χρήστο. Στην γυναικεία κατηγορία πρώτη βγήκε αναδείχτηκε η Προδρόμου Άννα με δεύτερη την Καρτσάκη Έρη, τρίτη την Μανωλοπούλου Ελένη και τέταρτη την Γιαννοπούλου Ζωή.

Στα διπλά των ανδρών πρώτη νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα των Γαλάνη – Κάρβελη με δεύτερους τους Arlotta– Κωστάνταρο και τρίτους τους Παπαβασιλείου– Καρελά και Βράκα – Χρυσικό. Στα διπλά των γυναικών την πρώτη θέση κατέλαβαν η ομάδα των Κανελλάκη – Καραναγνώστη με δεύτερες τις Βουδούρη – Λαμπροπούλου και τρίτες τις Γκουντάνη – Γκιντώνη και Αντωνίου – Παπαηλίου. Στην κατηγορία των μικτών διπλών πρώτη νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα των Αντωνίου – Δελή με δεύτερη ομάδα των  Κανελλάκη – Κανελλόπουλου και τρίτους τους Παπαηλίου – Λαμπρόπουλο Κ. και Αργυροπούλου – Ψυχογιό.

Στο τέλος των τελικών έγιναν οι απονομές των επάθλων και των δώρων από τους χρυσούς χορηγούς του τουρνουά τον κ. Μπαντούνα Νίκο (Χρυσοχοείο Μπαντούνας Ρολόι Κόσμημα) και τον κ. Παπαδόπουλο Ηλία (DestinoTours). Ως εκπρόσωποι του Δήμου Τρίπολης παρευρέθησαν ο Δημοτικός Σύμβουλος και  Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης κ. Καραλής Θεόδωρος και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του Δήμου Τρίπολης κ. Θεοδωρακόπουλος Γιώργος . Το Σωματείο της ΑΕΚ Τρίπολης  εκπροσώπησε ο έφορος του ομίλου  κ. Κοσμίδης Σωκράτης. Τον όμιλο αντισφαίρισης Καλαμάτας και το Athlisis Tennis Club (Αργολίδας), ως συνδιοργανωτές του Peloponnesus Tennis Masters, εκπροσώπησαν ο κ. Κώστανταρος Κώστας (Γ. Γραμματέας ΟΑ Καλαμάτας) και ο κ. Κλειάσος Τάσος (Διευθυντής Ομίλου Athlisis Tennis Club). Τέλος στην τελετή βραβεύσεων παραβρέθηκε ο Αντιπρόεδρος της Στ’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου κ. Παπαγεωργάκης Βασίλης.

Την εκδήλωση κάλυψε φωτογραφικά το συνεργείο του κ. Αλειφέρουπουλου (Art Photos) από όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τις φωτογραφίες. Τις επόμενες ημέρες στην επίσημη σελίδα των Κολοκοτρωνείων στο FB (Κολοκοτρώνεια Tripolis Tennis Open) θα δημοσιευτούν μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες από τους τελικούς.
Η Διοίκηση του Σωματείου ΑΕΚ Τρίπολης και η οργανωτική επιτροπή των αγώνων θα ήθελαν να ευχαριστήσουν  όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο 6ο Κολοκοτρώνεια Tripolis Tennis Open, τους χορηγούς, τους επιδιαιτητές (κα. Χατζηγιάννη και κα. Γκουντάνη) τα ball kids του ομίλου τους διαιτητές των τελικών (Χατζή Ελίνα και Νίκο Μιχαλόπουλο) και φυσικά τον Δήμο Τρίπολης για την πολύτιμη βοήθεια του στην ομαλή έκβαση του τουρνουά .

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό των Ανδρών 14-34

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό των Γυναικών 14-34

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό των Ανδρών +35

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό των Γυναικών +35

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό των αγοριών Super 10 ‘s

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό των κοριτσιών Super 10 ‘s

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό των αγοριών κάτω των 12

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό των κοριτσιών κάτω των 12

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό στα διπλά των ανδρών

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό στα διπλά των γυναικών

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό στα μικτά διπλά

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο