Άλλα σπόρ

Νέα επιτυχία για τους αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης Λαμπρόπουλο Άγγελο και Λαμπρόπουλο Μιχάλη. Στο Ε3 ενωσιακό τουρνουά που έλαβε χώρα στην Καλαμάτα και διοργάνωσε ο ΟΑ Καλαμάτας οι αθλητές της ΑΕΚ κατάφεραν να κατακτήσουν την 3ηθέση στην κατηγορία των αγοριών…
Άλλο ένα επιτυχημένο τουρνουά για τον Δημήτρη Δουκουμόπουλο το 1ο Mystras Palace Open 2018 που έγινε στη Σπάρτη στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Την Κυριακή 14/10 πραγματοποιήθηκε στο Τολό Αργολίδας το Energy Triathlon Tolo 2018 με τη συμμετοχή αρκετών τριαθλητών σε αρκετές κατηγορίες. Μια μεγάλη διοργάνωση η οποία περιλάμβανε πέντε κατηγορίες τριάθλου για διαφορετικά επίπεδα αθλητών/τριών.
Το "Smash Tripolis Tennis Club" σας ενημερώνει πως 4 ημέρες απομένουν μόνο για να ξεκινήσει το μεγάλο φθινοπωρινό τουρνουά στο Smash.
Ένα ακόμα τουρνουά, δύο ακόμα επιτυχίες για τις αθλήτριες του ομίλου μας Λαμπροπούλου Σήλια και Βουδούρη Μιλένα. Στο 22ο τουρνουά open του Ξυλοκάστρου τα κορίτσια του ομίλου μας αγωνίστηκαν στην κατηγορία, τόσο των διπλών γυναικών, όσο και των μικτών διπλών. 
Με 9 πρωτιές σε διάφορες κατηγορίες επέστρεψε η αγωνιστική ομάδα των ενηλίκων μελών του ομίλου μας από το πρωτοεμφανιζόμενο στα τενιστικά δρώμενα της πελοποννήσου τουρνουά του Mystras Palace open που έγινε στο Mystras Palace tennis Club στην Σπάρτη.
Συνέχεια επιτυχιών για το αγωνιστικό τμήμα των ενηλίκων του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Αυτή τη φορά η Προδρόμου Άννα, σε ένα παιχνίδι που αναβλήθηκε αρκετές φορές και τελικά δεν έγινε, ποτέ, λόγο τραυματισμού της αθλήτριας της ΑΕΚ Τρίπολης, κατέλαβε…
Μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα, ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων αρχίζει και πάλι τις περιηγήσεις του στα περιαστικά άλση της Τρίπολης.
Στο κορυφαίο αθλητικό event που έλαβε χώρα από τις 5-7 Οκτωβρίου στη Σαντορίνη υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.), έλαβε μέρος η 15 χρονη αθλήτρια του ΚΟΑΤ Κωνσταντίνα Χρυσικού.

Smash Autumn Division Tournament 2018

Οκτωβρίου 08, 2018
Στα πλαίσια της ανάπτυξης και καλλιέργειας του αθλήματος της αντισφαίρισης, το Smash Tripolis Tennis Club διοργανώνει εκδήλωση - τουρνουά κατά το διάστημα 19/10/2018 μέχρι 18/11/2018. 
Σελίδα 1 από 106

logofootermedia