Κακός στην επανάληψη o Παναρκαδικός σπατάλησε την ευκαιρία για «διπλό» στο Βλαχιώτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας είχαμε το απόγευμα της Κυριακής 14/10 με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής. Μια αγωνιστική η οποία έβρισκε τον Παναρκαδικό να δίνει εκτός έδρας αγώνα, στο γήπεδο Βλαχιώτη, επί του τοπικού Αστέρα.

Ένα παιχνίδι ουσιαστικά ντέρμπι βάσει του βαθμολογικού ενδιαφέροντος καθώς οι δύο ομάδες έχουν φέτος τον ίδιο στόχο που δεν είναι άλλος από την διεκδίκηση της παραμονής στην κατηγορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Παναρκαδικού εμφανίστηκε πολύ δυνατή στο ξεκίνημα, αιφνιδίασε τους «γηπεδούχους» και κατάφερε να σκοράρει όχι ένα αλλά δύο τέρματα, παίρνοντας ουσιαστικό προβάδισμα με σκορ 0-2. Στο 9’ ο Τσιώλης άνοιξε το σκορ σε 0-1 και στο 16’ ο Γεωργόπουλος προηγήθηκε με 0-2. Η συνέχεια βρήκε τον Παναρκαδικό να ελέγχει το ματς και να διατηρεί το υπέρ-πολύτιμο προβάδισμα που τον έθετε σε τροχιά μιας πολύ σπουδαίας εκτός έδρας νίκης. Μάλιστα εύκολα ή δύσκολα ο Παναρκαδικός κατάφερε να κλείσει το πρώτο ημίχρονο με το ξεκάθαρο προβάδισμα στο σκορ.

Στην επανάληψη της αναμέτρηση η Λακωνική ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο μην έχοντας χρονικά περιθώρια. Πίεσε τον Παναρκαδικό και κατάφερε να ελέγξει πλήρως το ρυθμό του ματς. Στο 72’ οι «γηπεδούχοι» μείωσαν το σκορ με τον Καρνιάτη και στο 81’ ισοφάρισαν με τον Μπερδούση σε 2-2. Η ομάδα της Λακωνίας στην επανάληψη θα μπορούσε να είχε φτάσει ακόμη και στη νίκη, αφού είχε δοκάρι, αλλά και σπουδαία ευκαιρία στο φινάλε για να φτάσει στη νίκη.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

νοῦς – TEDxKlonatzidika 2024

Η δύναμη του νου στην πλαισίωση (διαμόρφωση) του κόσμου:   Ένα...

Ανοίγει σήμερα το Taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις 2024

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για την υποβολή...

Πανέμορφη πορεία από τον ΣΑΟΟ στην Ζάβιτσα της Παραλιακής Κυνουρίας

30 ορειβάτες του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων είχαν...

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος Ι.Μ. Αγίου Νικολάου Καλτεζών

Γνωστοποιείται προς τους ευλαβείς χριστιανούς το πρόγραμμα των Ιερών...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο