Έπιασε δουλειά για τη νέα σεζόν ο Παναρκαδικός (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το απόγευμα της Δευτέρας 13 Αυγούστου ξεκίνησε προετοιμασία η ομάδα του Παναρκαδικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2018-19). Μια χρονιά η οποία αναμένεται σαφώς πιο δύσκολη από την περασμένη και μεγαλύτερες αντιξοότητες όχι μόνο σε αγωνιστικό, αλλά και σε οικονομικό επίπεδο.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/nbxR3jtjsHs” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

 Όπως και να έχει πάντως η σεζόν ξεκίνησε με την έναρξη της προετοιμασίας, με τον Αντώνη Μαυρέα και το νεανικό ρόστερ να δείχνουν μεγάλη διάθεση και όρεξη για σκληρή δουλειά.

Το σημαντικό τη δεδομένη στιγμή είναι ότι ο Παναρκαδικός έπιασε δουλειά προσπαθώντας να επιστρέψει στην κανονικότητα του, μετά τις δυσκολίες που προέκυψαν του προηγούμενο διάστημα, αλλά φαίνεται να ξεπερνιούνται σε αξιόλογο βαθμό.

Η πρώτη προπόνηση που διεξήχθη στο γήπεδο της ομάδας ξεκίνησε τελικά λίγο μετά τις 18:25, παρουσία περισσότερων από 22 ποδοσφαιριστών, αφού πρώτο ο Αντώνης Μαυρέας είχε την ευκαιρία να μιλήσει για λίγο στους παίκτες του. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ελαφρύ τρέξιμο, λίγες διατατικές ασκήσεις με κάποιες ασκήσεις με πάσες, για να συνεχιστεί με χαλαρό «διπλό» σε όλο το γήπεδο. Ο κόουτς της ομάδας ζήτησε από τους παίκτες του αυτή την πρώτη ημέρα πολύ χαλαρούς ρυθμούς με «οικογενειακό διπλό» που κάλυψε όλη σχεδόν τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης. Από αύριο η ομάδα θα μπει σταδιακά σε ρυθμούς κανονικού προγράμματος.

Η αλήθεια είναι ότι πέρα από ορισμένους έμπειρους παίκτες του Παναρκαδικού (αφοί Λυμπερόπουλοι, Νάνος), το ρόστερ του φετινού Παναρκαδικού αποτελείται κατά κόρον από νεαρούς παίκτες που είτε παρέμειναν από την περασμένη σεζόν, είτε ήρθαν με μεταγραφή στους «πράσινους». Σίγουρα αρκετά πρόσωπα που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση αποτελούν παίκτες υπό δοκιμή, αλλά όπως όλα δείχνουν η ομάδα φέτος θα στηριχτεί σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Αυτό φαίνεται να αποτελεί το μεγάλο «στοίχημα» της νέας διοίκησης σωτηρίας, αλλά και του Μεσσήνιου προπονητή Αντώνη Μαυρέα. Στο κατά πόσο μπορεί το φετινό ρόστερ να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της χρονιάς ειδικά μετά την αποχώρηση κάποιων παικτών «σημαιών» στον Παναρκαδικό, θα αποδειχθεί στην πράξη στην πορεία.

Εκτός από το ανανεωμένο ρόστερ και τις πολλές προσθήκες σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, ανανεωμένο κρίνεται και το προπονητικό επιτελείο του «τριφυλλιού». Με την παρουσία στην τεχνική ηγεσία και στη θέση του Γιώργου Αντωνόπουλου, του Αντώνη Μαυρέα, στενοί συνεργάτες του Μεσσήνιου προπονητή θα αποτελούν ως γυμναστής της ομάδας ο Φώτης Σαββάκης, ως στατιστικολόγος και συνεργάτης του Μαυρέα, ο Σπύρος Λαγός και τέλος ως προπονητής τερματοφυλάκων των «πρασίνων» ο Γιώργος Μανέλης.

Από αριστέρα οι Σπύρος Λαγός, Φώτης Σαββάκης, Αντώνης Μαυρέας και Γιώργος Μανέλης.

Σε μια περίοδο λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο όπου οι περισσότεροι απολαμβάνουν τις Καλοκαιρινές διακοπές τους, αρκετά πρόσωπα από τη διοίκηση ήταν στο γήπεδο, ενώ και αρκετά άλλα απουσίαζαν. Στις εξέδρες μεταξύ άλλων βρέθηκαν ο ταμίας του ΔΣ, κ. Γιάννης Αγγελάκος, ο εκ των Αντιπρόεδρων της ομάδας κ. Γιώργος Τσακωτός, αλλά και οι Γενικός Γραμματέας της ομάδας κ. Γιώργος Μουλόπουλος και έφορος του γηπέδου κ. Δημήτρης Τζανής.

Εκ των απόντων περιλαμβάνονταν ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού κ. Βασίλης Κωστόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

Φωτορεπορτάζ από την πρώτη προπόνηση…

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο