Σε πολύ δύσκολη κατάσταση πλέον ο Παναρκαδικός (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακόμη μια απόπειρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 18 Ιουλίου από τη Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, μέσα από τα οποίο θα μπορούσαν να ενεργοποιηθούν οι προσπάθειες και κινήσεις των «πρασίνων» για σχεδιασμό και προετοιμασίας της νέας χρονιάς στην Γ’ Εθνική.

 Τα δεδομένα ή καλύτερα τα συμπεράσματα από τη χθεσινή συγκέντρωση μόνο αισιόδοξα δεν ήταν, καθώς επί της ουσίας σε επίπεδο οικονομικής πρότασης δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα.

Συγκεκριμένα η πίστωση λίγου χρόνου προκειμένου οι εμπλεκόμενοι Φορείς που είχαν το προηγούμενο διάστημα έρθει σε επαφές προκειμένου με «φόντο» την οικονομική στήριξη της ομάδας του «τριφυλλιού» επί της ουσίας δεν έφεραν στο τραπέζι κάποια ουσιαστική λύση. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά μέλος της απερχόμενης διοίκησης το μόνο που αυτή τη στιγμή υπάρχει πάνω στο τραπέζι για τον Παναρκαδικό είναι καλή διάθεση και υποσχέσεις.

Κατά συνέπεια αρκετά μέλη από την απερχόμενη διοίκηση εξέφρασαν τον προβληματισμό τους και για τις εξελίξεις και μην έχοντας τις οικονομικές εγγυήσεις ή τους εγγυητές που θα μπορούσαν να επωμιστούν ένα βασικό μέρος των οικονομικών απαιτήσεων της νέας χρονιάς, δεν είναι διατεθειμένοι να θέσουν υποψηφιότητα.

Κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα…

Μέσα από τη χθεσινή απόπειρα διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσης το μόνο που αποτέλεσε γεγονός ήταν μια κουβέντα με πολύ προβληματισμό και ουσιαστικά έλλειψη ρεαλιστικών και ουσιαστικών λύσεων για την επόμενη μέρα του Παναρκαδικού. Κι όλα αυτά εξαιτίας του οικονομικού που αποτελεί τεράστιος «πονοκέφαλος» στον πράσινο σύλλογο. Αρχικά αυτό που ειπώθηκε στη σύσκεψη ήταν ότι κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα από πλευράς προτάσεων από τους εμπλεκόμενους Φορείς, Βουλευτές, Δήμο, Περιφέρεια και Επιχειρηματίες δεν πρόκυψε.

Το μέλος της απερχόμενης διοίκησης κ. Σωτηρόπουλος είπε χαρακτηριστικά ότι «σήμερα είναι η επόμενη μέρα για το σύλλογο», εννοώντας ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για αναβολή ανάδειξης νέας διοίκησης. Ωστόσο η έλλειψη εγγυήσεων ή εγγυητών από οικονομικής πλευράς για τη νέα χρονιά, κρατάει «πίσω» αρκετά βασικά μέλη της απερχόμενης διοίκησης, προκειμένου να θέσουν νέα υποψηφιότητα. Μεταξύ αυτών οι κ.κ. Βασίλης Κωστόπουλος, Γιάννης Αγγελάκος και Γιώργος Τσακωτός.

Δεν έλλειψαν και αναφορές ακόμη και για «λουκέτο» στην ομάδα αφού δεν υπάρχουν ρεαλιστικές και ουσιαστικές λύσεις τη δεδομένη στιγμή στο οικονομικό πρόβλημα. Παρά την αναφορά αρκετών Φορέων να συγκροτηθεί πρώτα νέο ΔΣ στον Παναρκαδικό, προκειμένου στη συνέχεια να γίνουν πιο ουσιαστικές συζητήσεις για το οικονομική στήριξη του συλλόγου, η προσπάθεια έπεσε «πανηγυρικά» στο κενό. Κανένας δεν βάζει εύκολα το χέρι του στη «φωτιά» αναλαμβάνοντας τις ευθύνες και το βάρος της προσπάθειας η ομάδα να κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πίσω από το οποίο κρύβονται με τα σημερινά δεδομένα δυσβάσταχτα έξοδα.

Εν αναμονή επίσημης ανακοίνωσης…

Από την απόπειρα για εκλογή νέου ΔΣ την Τετάρτης, δεν υπήρξε κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι δεν ορίστηκε καν νέα ημερομηνία για νέα συγκέντρωση για Γενική Συνέλευση. Αναβολή επ’ αόριστο μέχρι να βρεθούν ουσιαστικές οικονομικές προοπτικές για την επόμενη μέρα στο σύλλογο. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης για την κατάσταση στον Παναρκαδικό, με το κλίμα να είναι ιδιαιτέρως βαρύ. Μάλιστα καμία επίσημη τοποθέτηση σε μορφή δηλώσεων δεν πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος της συγκεκριμένης σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης.

Με απογοητευτική προσέλευση μελών σε ακόμη μια κρίσιμη ΓΣ, με τους παίκτες που για την ώρα μένουν στην ομάδα περιμένοντας τις τελευταίες ημέρες να περιμένουν πάνω από το ακουστικό του τηλεφώνου για τις εξελίξεις μέσα από τη Γενική Συνέλευση, ουσιαστική οικονομική πρόταση να μην έχει τεθεί στη διάθεση της ΓΣ του Παναρκαδικού και αρκετά μέλη της απερχόμενης διοίκησης να μην έχουν την επιθυμία να θέσουν υποψηφιότητα, η κατάσταση στον Παναρκαδικό είναι πλέον οριακή. Η ομάδα βρίσκεται κυριολεκτικά σε αδιέξοδο και ο κίνδυνος αποχώρησης πλέον από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενδεχόμενο εξαιρετικά πιθανό και ίσως γεγονός εντός των επόμενων ημερών!

contraepithesi.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διεθνής Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών η 18η Απριλίου – Ελεύθερη είσοδος

Κάθε χρόνο στις 18 Απριλίου γιορτάζουμε τη Διεθνή Ημέρα...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε μεγάλο τμήμα του Ναυπλίου λόγω έργων

Λόγω ασφαλτοστρώσεων θα υπάρξει σήμερα 18/4/2024 ως τις 5...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Γορτυνία

Την Παρασκευή 19/04/2024 λόγω επειγουσών εργασιών συντήρησης του Δικτύου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο