Παρελθόν ο Αντωνόπουλος από τον Παναρκαδικό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά την ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων, η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά και δημόσια όλους τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας για την επιτυχημένη πορεία που διέγραψαν σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Παράλληλα η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. Θέλει να ευχαριστήσει δημόσια και την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης που τα τελευταία 3 χρόνια έχει βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας, τόσο οικονομικά όσο και σε έμψυχο δυναμικό, προκειμένου να διατηρείται και να πρωταγωνιστεί στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Με τη λήξη της φετινής χρονιάς ολοκληρώνεται επιτυχώς και η συνεργασία μας με τον Προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Αντωνόπουλο με τον οποίο τα τελευταία 3 χρόνια πανηγυρίσαμε μεγάλες επιτυχίες. Ευχόμαστε στον κ. Αντωνόπουλο να έχει υγεία και να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία την επαγγελματική προπονητική του καριέρα. Τον ευχαριστούμε θερμά νια την προσφορά του στο Σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα οριστεί και θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της τακτικής Εκλογο – απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου με την οποία, σύμφωνα με το καταστατικό, ολοκληρώνεται και η θητεία της απερχόμενης Διοίκησης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας 24/4 (vid)

Τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση στην αίθουσα «ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ» του...

3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού – Εφηβικού Μιούζικαλ

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού - Εφηβικού Μιούζικαλ θα πραγματοποιηθεί στις 26,27 και 28 Απριλίου 2023, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.  Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα, εδώ. 

Υπουργείο Παιδείας: Αιτήσεις για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές και μετακινήσεις φοιτητών

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο