Ολοκληρώθηκε η χορηγική παρουσία της STOIXIMAN.GR στον Αστέρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά από ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης επισημοποιείται η ολοκλήρωση της συνεργασίας της εταιρίας STOIXIMAN.GR, με την Αρκαδική ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κυανοκίτρινης» ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μετά από τρία χρόνια άψογης συνεργασίας με μοναδικές ποδοσφαιρικές στιγμές, με χαρές, συγκίνηση και επίτευξη στόχων, μια πολύ ιδιαίτερη συνεργασία φτάνει στο τέλος. Η STOIXIMAN.GR ολοκληρώνει την χορηγική της παρουσία στην ομάδα μας και αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαστήκαμε από το 2015 κι έπειτα, προκειμένου να προκύψει μια δυνατή και ανταποδοτική σχέση.

Η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση και το προσωπικό της STOIXIMAN για όλα όσα πρόσφεραν στο σύλλογο μας και είμαστε σίγουροι πως από τη συγκεκριμένη χορηγική συνεργασία προέκυψαν οφέλη και όμορφες αναμνήσεις για όλες τις πλευρές.

Καλή συνέχεια στην ομάδα της STOIXIMAN.GR!»

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο