Η αδράνεια μιας στιγμής στοίχισε στον Αστέρα στο ματς με Λάμια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ομάδα του Τεννέ ξετύλιξε το «δώρο» του Αστέρα Τρίπολης και αφήνοντάς τον στον… τόπο (1-0) πήρε μεγάλη νίκη-παραμονής!

Με… άσο στο μανίκι του Τεννέ τον Καραγιάννη (που ήρθε από τον πάγκο), η ομάδα της Φθιώτιδας άφησε στον τόπο τον Αστέρα Τρίπολης και… ανηφόρισε για τα καλά στη βαθμολογία.

Στο 72′, η άμυνα των Αρκάδων… κοιμήθηκε, ο προαναφερθείς άσος των γηπεδούχων βγήκε στην πλάτη τους (μετά από βολέ του τερματοφύλακά του) και αφού πήρε την κόντρα από τον Αθανασιάδη (που δεν έβαλε σωστά τα χέρια του) έγραψε το 1-0 σε κενή εστία.

Στους 19 βαθμούς πλέον οι μεγάλοι νικητές, οι οποίοι βρίσκονται στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη, την ώρα που οι ηττημένοι έμειναν στους 26 κι έχασαν την ευκαιρία να πλασαριστούν πιο… δυνατά στην πεντάδα. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, ο Αστέρας στο πρώτο μέρος, η Λαμία στο δεύτερο.

Έβαλε «φωτιά» ο Καραγιάννης για την Λαμία, φωνές ο Αστέρας Τρίπολης

Μετά το δοκάρι που είχε, η Λαμία ανέβασε την απόδοση της και στο 72ο λεπτό δικαιώθηκε για τιην διάθεσή της να επιτεθεί ακόμα περισσότερο. Μετά από βολέ του Παπαδόπουλου και κακή αντίδραση της άμυνας του Αστέρα, ο Καραγιάννης πήρε τις κόντρες από τον Αθανασιάδης χρησιμοποιώντας το χέρι του και προ κενής εστίας σημείωσε το 1-0.

Ένα γκολ που προκάλεσε διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Αστέρα για παράβαση που δεν καταλογίστηκε. Στα τελευταία λεπτά, οι Αρκάδες έπαιξαν φουλ επίθεση, είχαν ένα πολύ καλό σουτ του Γκοντό (76′) αλλά εντέλει δεν κατόρθωσαν κάτι και η Λαμία πήρε σπουδαία νίκη με 1-0.

Οι ενδεκάδες:

Λαμία (Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Όμο, Ορτέγκα (68′ Καραγιάννης), Μπλάζιτς, Πίτι (58′ Ακόστα), Βάντερσον (80′ Κουτρομάνος), Μπούντνικ

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος (76′ Γκοντό), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Τόνσο, Ντουντού Λίμα (81′ Μαντίντα), Ισνάλντο (46′ Κώτσιρας), Μανιάς

sdna.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο