Ο Αστέρας πέρασε σαν σίφουνας από την Κρήτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τελικά τίποτα δεν άλλαξε στον Πλατανιά ακόμη και μετά την αποχώρηση του Γιώργου Παράσχου. Η ομάδα της Κρήτης γνώρισε άλλη μια ήττα, αυτή τη φορά με 3-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, έφτασε τις 7 σε 11 αγώνες και παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας. Ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα που ανέλαβε τους Κρητικούς δεν προλάβαινε φυσικά να διορθώσει πολλά πράγματα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και το έργο του θα είναι δύσκολο.

Από την άλλη ο Αστέρας του Σάββα Παντελίδη δείχνει σημάδια βελτίωσης. Μετά το κακό ξεκίνημα, οι Αρκάδες πατούν καλύτερα και κερδίζουν βαθμούς. Αυτή ήταν και η τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και δεύτερη συνεχόμενη.

Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Γκοντό, Πασαλίδης (στο πρώτο ημίχρονο) και ο Μανιάς στο δεύτερο που ουσιαστικά “κλείδωσε” το τρίποντο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ 

Πλατανιάς (Χοσέ Μανουέλ Ρόκα): Κοκκαλάς, Στάθης, Ντικαμονά, Στάμου, Βάντερσον, Αγγελόπουλος (46′ Ντεβέσα), Πατράλης, Δημούτσος (81′ Στανισάβλιεβιτς), Ενσικουλού (73′ Γκρζελτσακ), Κοροβέσης, Μπούτνικ

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς (82′ Τσουκαλάς), Τόνσο (89′ Σελίν), Τσιλιανίδης, Γκοντό (69′ Μανιάς)

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο