Μια ολιγωρία στην άμυνα και ήττα στη Βάρδα ο Παναρκαδικός (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αγωνιστική δράση είχαμε την Κυριακή στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/_QVbKGrUoKA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

 Στο 5ο όμιλο η αγωνιστική έβρισκε την ομάδα του Παναρκαδικού να δίνει εκτός έδρας παιχνίδι στη Βάρδα επί της τοπικής ομάδας. Οι «πράσινοι» ήθελαν σ’ ένα ακόμη ματς να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα, μεγαλώνοντας το σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων παραμένοντας στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Αγωνιστικά το απόγευμα της Κυριακής ο Παναρκαδικός αν και μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχε κλασικές στιγμές με δύο δοκάρια με τους Συρεγγέλα και Καδά, σε μια φάση στην οποία η άμυνα των «πρασίνων» αδράνησε με αποτέλεσμα ο Νικολόπουλος να σκοράρει στο 39’ για το 1-0. Από εκεί και οι «Αρκάδες» προσπάθησαν στη συνέχεια να κυνηγήσουν την ισοφάριση χωρίς όμως αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα τη νίκη για τους «γηπεδούχους».

Η ομάδα της Τρίπολης στο πρώτο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά και είχε κλασικές στιγμές αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα ο ΠΑΟ Βάρδας βρήκε αντίδραση και κατάφερε να σκοράρει για το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο πρώτο τέταρτο τίποτα το αξιόλογο δεν φάνηκε να σημειώνεται από την πλευρά των δύο ομάδων με τον Παναρκαδικό να προσπαθεί ωστόσο να ανατρέψει την κατάσταση στην αναμέτρηση. Μετά το 60’ οι παίκτες του Γιώργου Αντωνόπουλου είχαν κάποιες καλές στιγμές αλλά το γκολ δεν ήρθε με αποτέλεσμα την ήττα με 1-0.

Δυο δοκάρια ο Παναρκαδικός, απάντηση με γκολ και δοκάρι η Βάρδα…

Αγωνιστικό η ομάδα του Παναρκαδικού μπήκε δυνατά και έψαξε στο πρώτο ημίχρονο το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα. Μετά από ένα δυνατό σουτ του Καδά εκτός περιοχής στο 10’, ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους «πράσινους» στο 11’, όταν μετά από σέντρα του Συρεγγέλα η μπάλα κατευθύνθηκε προς την εστία και σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του ΠΑΟ Βάρδας. Ο ρυθμός δεν είναι κακός και οι δύο ομάδες επισκέπτονται συχνά τις αντίπαλες εστίες.

Με τη συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα ο Παναρκαδικός φτάνει και πάλι σε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά από τελική προσπάθεια του Καδά από την αντίπαλη περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Κι ενώ ο Παναρκαδικός είναι αυτός που απειλεί ουσιαστικά για το γκολ, η ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας στο 39’ εκμεταλλεύεται το κενό στην αντίπαλο και με πλασέ του Νικολόπουλου να ανοίγει το σκορ σε 1-0! Μάλιστα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι «γηπεδούχοι» θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί με δεύτερο γκολ, αν το σουτ του Π. Πολίτη δεν σταμάταγε στο δοκάρι της εστίας του Χότζιτς.

Υπεροχή χωρίς αποτέλεσμα για τον Παναρκαδικό…

Στο β’ ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς όμως να σημειώσουν κάτι το αξιόλογο στο πρώτο περίπου τέταρτο της αναμέτρησης. Στο 65’ ένα σουτ του Δημήτρη Λυμπερόπουλου έφυγε λίγο άουτ. Στο 73’ μετά από σουτ του Συρεγγέλα η μπάλα έφυγε ελάχιστα κόρνερ μετά από κόντρα της μπάλας σε αμυντικό. Στο 75’ ένα σουτ του Συρεγγέλα απέκρουσε ο Καπούταγλης σε κόρνερ.

Η ομάδα του Παναρκαδικού μετά το 60’ ανέβασε ρυθμούς και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, έχοντας κερδίσει μέτρα προς την αντίπαλη περιοχή και έχοντας μια σειρά από αξιόλογες επιθέσεις προς την αντίπαλη εστία. Στο 90’ μάλιστα ο Νίκος Λυμπερόπουλος ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν έδειξε τίποτα. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι, με τις πολλές διακοπές να μην επιτρέπουν στους «πράσινους» να φτάσει στην επίτευξη κάποιου τέρματος.

ΓΗΠΕΔΟ: Βάρδας.

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νικόλαος Χρονάς (Αχαΐας).

ΒΟΗΘΟΙ: Παναγιώτης Γεωργακόπουλος (Αχαΐας), Δημήτριος Σωτηρόπουλος (Αχαΐας).

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Φώτης Δανιγγέλης (Αργολίδας).

ΤΕΡΜΑΤΑ: 39’ Νικολόπουλος.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 11’ Συρεγγέλας, 30’ Καδάς.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 22’ Δημητρίου, 34’ Λιώσης, 76’ Καρούτης, 90’+4’ Ντόμας | 84’ Μπινιώρης.

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: –

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (): Καπούταγλης, Λιώσης, Καρούτης, Νικολόπουλος, Δημητρίου, Ανδριέλος, Πολίτης Γ., Ντόμας (90’+2’ Μπαλιάτσας), Μελετίδης (68’ Καλογερόπουλος), Κωνσταντινίδης (89’ Κουριαλάς), Πολίτης Π..

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. (Γιώργος Αντωνόπουλος): Χότζιτς, Τσέκος (53’ Ομπόσου), Μπούτας (76’ Μπινιώρης), Μπαξεβάνος (82’ Γιουκούδης), Νάνος, Κυριακόπουλος, Νάτσης (56’ Λυμπερόπουλος Δ.), Λυμπερόπουλος Ν., Στρέμπας, Καδάς, Συρεγγέλας.

contraepithesi.gr

video από το thematch.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου Με εκπροσώπους μαθητών από το Επαγγελματικό Λύκειο Γυθείου συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, κ. Πέτρος Ανδρεάκος. Οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη συνδρομή του Δήμου στην εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποίησαν αλλά και τη για τη συνολική στήριξη του στα ζητήματα της

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (25/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο