Έσπασε τη δυσμενή παράδοση και έφυγε από τον Πύργο με σπουδαίο «διπλό» ο Παναρκαδικός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά το «μουδιασμένο» ξεκίνημα στο πρωτάθλημα η ομάδα του Παναρκαδικού καλούνταν να βρει αντίδραση, επιστρέφοντας στα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα που θα του επέφεραν συνεχόμενους βαθμούς με σκοπό την παρουσία των «πρασίνων» στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του 5ου ομίλου.

 Στα πλαίσια λοιπόν της 5ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου στη Γ’ Εθνική ο Παναρκαδικός καλούνταν να αντιμετωπίσει εκτός έδρας στον Πύργο την αντίστοιχη ομάδα του Πανηλειακού.

Ένα ματς στο οποίο οι «Αρκάδες» είχαν μια δυσμενής παράδοση οι οποία κρατούσε πάρα πολλά χρόνια τη στιγμή μάλιστα που ήταν υποχρεωμένοι να διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα στην έδρα των «ερυθρολεύκων».

Σ’ ένα ματς λοιπόν που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής ο Παναρκαδικός όντας καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, σοβαρός ανασταλτικά και ουσιαστικός στην επίθεση, κατάφερε να φύγει από την πρωτεύουσα της Ηλείας με νίκη με σκορ 0-1, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Συρεγγέλας στο 57’

Με αυτό το αποτέλεσμα οι «πράσινοι» κατάφεραν να ανέβουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να ανασάνουν βαθμολογικά εν’ όψει ακόμη μίας εκτός έδρας αναμέτρησης επί του ΠΑΟ Βάρδας.

Δείτε περισσότερα εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο