Ενίσχυση ουσίας στη μεσαία γραμμή για Παναρκαδικό με Μπαξεβάνο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η σημερινή ημέρα για την ομάδα του Παναρκαδικού αποδείχθηκε ιδιαίτερα ευχάριστη, καθώς η ομάδα μετά από αρκετές ημέρες επαφών και ουσιαστικών συζητήσεων, έκλεισε έναν ποιοτικό παίκτη όπου έρχεται για να καλύψει μία από τις τρεις νευραλγικές θέσεις στην ομάδα οι οποίες έχουν μείνει κενές. 

Πιο αναλυτικά ο Παναρκαδικός το απόγευμα της Δευτέρας ήρθε σε συμφωνία με τον Βασίλη Μπαξεβάνο ο οποίος έρχεται από μια ανταγωνιστική και γεμάτη σεζόν από το Κυπριακό πρωτάθλημα!
Ο Γιώργος Αντωνόπουλος βλέπει λοιπόν μία από τις δύο θέσεις (αυτή του αμυντικού χαφ) στις οποίες είχε εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία να καλυφθούν μια μεταγραφές ουσίας να καλύπτεται με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή ο οποίος έρχεται για να γεμίσει το χώρο της μεσαίας γραμμής.
Ο 24χρονος Βασίλης Μπαξεβάνος προέρχεται λοιπόν από μια γεμάτη σεζόν στο Κυπριακό πρωτάθλημα, εκεί όπου φόρεσε τη φανέλα της ΠΑΕΕΚ. Πρόκειται για έναν παίκτη με πολύ σημαντικές παραστάσεις στο πρωτάθλημα της footballleague, καθώς αριθμεί περισσότερες από 100 συμμετοχές φορώντας τη φανέλα αρκετών ομάδων, όπως είναι τα Γιαννιτσά, η Παναχαϊκή, ο Πανηλειακός, ο Πιερικός και ο Τύρναβος. Φυσικά δεν θα μπορούσε να αγνοηθεί το γεγονός ότι ο Βασίλης Μπαξεβάνος ξεκίνησε από τις υποδομές του ΠΑΟΚ, με τον οποίο είχε και συμμετοχή στον τελικό του πρωταθλήματος της SuperLeague.

Η επίσημη ανακοίνωση του Παναρκαδικού…

Αναλυτικά με μια ανακοίνωση η οποία δημοσιοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας από το ΔΣ του Παναρκαδικού, αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Η διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει τη μεταγραφή του Έλληνα ποδοσφαιριστή Βασίλη Μπαξεβάνου.

Ο Μπαξεβάνος είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως ανασταλτικός μέσος και διαθέτει πλούσια εμπειρία αγωνιζόμενος στις επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς ξεκίνησε την καριέρα από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και εν συνεχεία αγωνίστηκε διαδοχικά σε Γιαννιτσά, Παναχαϊκή, Πανηλειακό, Πιερικό, Τύρναβο 2005 ενώ την περυσινή αγωνιστική περίοδο βρέθηκε στην Κύπρο αγωνιζόμενος με την Π.Α.Ε.Ε.Κ.

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην οικογένεια του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία.».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

Συλλήψεις στην Μεσσηνία για όπλα, ναρκωτικά και πλαστογραφία

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

Πρώτη συνεδρίαση για την Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

Συνεδρίασε για πρώτη φορά η Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Πελοποννήσου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Τρίτη 23 Απριλίου, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων όλων των παρατάξεων. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Χρυσοβαλάντης Μέλλος, προχώρησε στην εξής δήλωση: «Η Επιτροπή αυτή ασχολείται με θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο