Συμφώνησε η Λίγκα με τη Nova, τέλος τα πλέι οφ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην σέντρα κανονικά το πρωτάθλημα της Superleague το Σαββατοκύριακο, με την λίγκα ν’ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την NOVA για τα τηλεοπτικά και την κατάργηση των πλέι οφ.

Συμφωνία επήλθε ανάμεσα στην NOVA και την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, με αμοιβαίες υποχωρήσεις κι έτσι θα ξεκινήσει κανονικά το φετινό πρωτάθλημα. Η συμφωνία έχει ως εξής: περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ θα δώσει η NOVA στην Superleague, κατόπιν της μείωσης ύψους 18%, η οποία συμπεριλαμβάνεται κανονικά.

Παράλληλα, όμως, συμφωνήθηκε να δοθεί αποκλειστικά στους 12 «μικρούς»- επίσης από την NOVA- μια χορηγία ύψους 1.2 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ οι 12 ομάδες θα «καρπωθούν» επιπρόσθετα ένα ποσό της τάξης των 800.000 ευρώ από την χορηγία Σαββίδη (Σουρωτή/ Μακεδονία Παλάς) για το νέο πρωτάθλημα. Θα μοιραστούν αθροιστικά, δηλαδή, 2 εκατομμύρια προκειμένου να καλυφθεί μέρος της μείωσης του 18% από την NOVA.

Τέλος, ο συνεταιρισμός ζήτησε από το συνδρομητικό κανάλι να ισχύσουν τα ίδια χρήματα (τα 30 εκατομμύρια, δηλαδή) και για την επόμενη σεζόν χωρίς να υπάρξει περαιτέρω μείωση.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα σήμερα επισημοποιήθηκε και η συμφωνία του ΠΑΟΚ με το κανάλι.

Συμφωνία για την κατάργηση των πλέι οφ! 

Την ίδια στιγμή υπήρξε συμφωνία μεταξύ Λίγκας και NOVA- με υποχώρηση της δεύτερης- ώστε φέτος να μην διεξαχθούν καθόλου πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Superleague στο φετινό πρωτάθλημα.

Πηγή: sdna.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο