Αστέρας Τρίπολης: Δεν κατάφερε να κερδίσει την υποβιβασμένη Βέροια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο (αδιάφορο βαθμολογικά) παιχνίδι της Βέροιας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης «έβρεξε» γκολ, με τους γηπεδούχους να επικρατούν 4-3 της ομάδας του Στάικου Βεργέτη.

Hταν, εξ αρχής, ένα παιχνίδι με κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον: η μεν Βέροια είχε ήδη υποβιβαστεί, ο δε Αστέρας Τρίπολης είχε ουσιαστικά σωθεί, μιας και θα έπρεπε να συμβούν πράγματα και βαθμολογικά θαύματα προκειμένου να πέσει στην Football League. Έτσι, με τις δύο ομάδες απαλλαγμένες από το άγχος, το μενού είχε… σόου!

Μόλις στο 4ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Μάσα βρήκε τον Μανιά κι αυτός δε λάθεψε για το 0-1. Πριν προλάβουν να καταλάβουν οι γηπεδούχοι τι τους «χτύπησε» και πάλι ο Μανιάς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2 πριν καν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο (στο 8΄).

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, όμως, ξεκίνησε η μεγάλη αντεπίθεση: κεφαλιά ο Λινάρδος από το ύψος της μικρής περιοχής και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασόπουλου για το 1-2. Στο 13′ ο Λινάρδος έγινε από σκόρερ δημιουργός, έβγαλε την ασίστ και ο Καπετάνος ισοφάρισε σε 2-2!  

Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της, η «Βασίλισσα του Βορρά» έφτασε στην ολική ανατροπή, με τον Καπετάνο να πασάρει και τον Λινάρδο να σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, το οποίο έκανε το 3-2. Τα πράγματα για την «σεληνιασμένη» Βέροια έγιναν ακόμα καλύτερα στο 37΄, όταν ο Σαρπόνγκ σούταρε και μετά από κόντρες η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 4-2, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

sdna.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας 24/4 (vid)

Τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση στην αίθουσα «ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ» του...

3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού – Εφηβικού Μιούζικαλ

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού - Εφηβικού Μιούζικαλ θα πραγματοποιηθεί στις 26,27 και 28 Απριλίου 2023, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.  Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα, εδώ. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο