Χρυσό βαθμο πήρε ο Αστέρας του Βεργέτη στη Λιβαδειά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Αστέρας, αν και αγωνιζόταν στα τελευταία 20 λεπτά με παίκτη λιγότερο, παρά το γεγονός πως έμεινε πίσω στο σκορ πήρε, τελικά, πολύτιμη ισοπαλία στην έδρα του Λεβαδειακού (1-1), με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν να βρίσκονται σε… μπελάδες.

Είχε, το ματς, εξαρχής την ταμπέλα του «τελικού»- και όχι άδικα: ο γηπεδούχος Λεβαδειακός, που βρισκόταν οριακά εκτός της «διακεκαυμένης» ζώνης του υποβιβασμού με 17 βαθμούς, υποδεχόταν τον- επίσης «επίφοβο» βαθμολογικά- Αστέρα (13ος με 20 βαθμούς). Γι’ αυτό, ο στόχος των δύο (διαφορρετικών) ομάδων ήταν κοινός- νίκη και μόνο νίκη.

Ο Αστέρας ήταν ο πρώτος που απείλησε νωρίς, καθώς στο 8΄ το σουτ του Ιγκλέσιας πέρασε λίγο έξω. Από κείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία, κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και στο 30΄ έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως η κόντρα που έβαλε ο Βασιλείου στο σουτ του Μαχαίρα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 35ο λεπτό ο Ιγκλέσιας είδε σωστά την κίτρινη κάρτα, η οποία… μελλοντικά θα αποδεικνυόταν «μοιραία». Το πρώτο 45λεπτο «έφυγε» με το πέρα για πέρα δίκαιο 0-0.

Το δεύτερο, ωστόσο, επιφύλασσε περισσότερες συγκινήσεις. Στο 49΄ μετά από φάουλ του Μιλιάζες ο Βασιλείου δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία και το 0-0 παρέμεινε. Όπως αποδείχτηκε, όχι για πολύ: στο 58΄ ο Ζεζίνιο ελίχθηκε, κέρδισε τις κόντρες έδωσε την μπάλα στον Βασιλείου κι αυτός δε λάθεψε τούτη τη φορά, κάνοντας το 1-0.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας. Αναλυτικά Υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών και ομαλού εκκινητή στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Τρίπολη: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη

Αποπνικτική είναι σήμερα (23/4) η ατμόσφαιρα σε όλη τη...

Θρησκευτική Συναυλία Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, στο πνεύμα των κατανυκτικών ημερών...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο