Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του Παναρκαδικού (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στη διάθεση των φίλων του Παναρκαδικού αλλά και κάθε Τριπολιτσιώτη είναι το Ημερολόγιο της ιστορικής ομάδας της Τρίπολης.

Όπως αναφέρει και σε σελίδα κοινωνικής δικτυώσεις ο γενικός αρχηγός του Παναρκαδικού κ.Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος ( Αυτό το ημερολόγιο δεν πρέπει να λείψει από κανένα Τριπολιτσιώτικο σπίτι.)

Η Διοίκηση του Παναρκαδικού μου εμπιστεύτηκε την επιμέλεια έκδοσης ενός συλλεκτικού ημερολογίου με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου ( 1927 – 2017 ).

Επειδή αυτό το ημερολόγιο βρίσκεται ήδη στα χέρια μας θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με βοήθησαν για να έχουμε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω το Τζίμη το Σίδερη ( Canadian ) για την παραχώρηση των σπάνιων φωτογραφιών από το αρχείο του.

Αυτό το ημερολόγιο δεν πρέπει να λείψει από κανένα Τριπολιτσιώτικο σπίτι.

{gallery}hmerologio_panarkadikoy{/gallery}

Tην έκδοση ενός συλλεκτικού ημερολογίου για το 2017 προχώρησε η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου ( 1927 – 2017).

Tο  ημερολόγιο αυτό αποτελείται από 36 σπάνιες φωτογραφίες ( υπάρχουν τρεις σε κάθε μήνα του έτους ) από το 1940 μέχρι το 1993 και στόχο έχει να θυμηθούν οι παλιοί και να γνωρίσουν οι νέοι φίλαθλοι της ομάδας την ένδοξη ιστορία του Παναρκαδικού. Η Διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά όλους αυτούς που συνεργάστηκαν γι αυτή την έκδοση ( ιδιαίτερα ευχαριστεί το Τζίμη Σίδερη για τις φωτογραφίες που παραχώρησε αφιλοκερδώς ) ευχαριστεί όμως και τιμά όσους φόρεσαν όλα αυτά τα  90 χρόνια την ιστορική φανέλα του Συλλόγου κρατώντας ζωντανή μέχρι σήμερα την “ιδέα” του Παναρκαδικού μας. 

 Όποιος ενδιαφέρεται να προμηθευτεί το συλλεκτικό ημερολόγιο του Παναρκαδικού για το 2017 θα πρέπει να απευθυνθεί στα μέλη της Διοίκησης. Αγοράζοντας ένα ημερολόγιο του Παναρκαδικού βοηθάτε οικονομικά την ομάδα και βάζετε στο σπίτι σας τη λαμπρή ιστορία του Συλλόγου της Τρίπολης. Αυτό το ημερολόγιο δεν θα πρέπει να λείψει από κανένα Τριπολιτσιώτικο σπίτι.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο