Ένας Τριπολιτσιώτης στον ”Olympiakos BC”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο λόγος για τον ταλαντούχο νεαρό αθλητή του Συλλόγου Δρομέων Γιώργο Μπαλή που σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για δανεισμό του στον Ολυμπιακό για ένα χρόνο.

Ένα τεράστιο βήμα αναμένεται να πραγματοποιήσει από μέρα σε μέρα ο νεαρός αθλητής του Συλλόγου Δρομέων, Γιώργος Μπαλής! Συγκεκριμένα ο νεαρός ταλαντούχος Αρκάς αθλητής και διεθνής με την Εθνική Παίδων, βρίσκεται μία «ανάσα» από τον Ολυμπιακό! Από μέρα σε μέρα αναμένεται η επισημοποίηση της συνεργασίας του παίκτη με τους «ερυθρόλευκους».
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Μπαλής είχε μπει στο στόχαστρο των υποδομών του Ολυμπιακού από το περασμένο Καλοκαίρι, αλλά λόγω ηλικίας ο νεαρός παίκτης δεν έκανε το μεγάλο αυτό βήμα. Φέτος ωστόσο ο ίδιος φαίνεται ότι ο Αρκάς αθλητής θα «κλείσει» στις υποδομές του Ολυμπιακού και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας εφήβων των «ερυθρολεύκων»!

Σύμφωνα με πληροφορίες η παραχώρηση του παίκτης αναμένεται να πραγματοποιηθεί με τη μορφή δανεισμού και σε πρώτη φάση ο παίκτης δεν πρόκειται να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αττική! Σε κάθε περίπτωση πάντως αυτό το βήμα στην καριέρα του αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών και των κόπων όλα αυτά τα χρόνια. Ο ίδιος αν συνεχίσει την σκληρή δουλειά είναι ικανός να καταφέρει ακόμη περισσότερα!

contraepithesi.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης 40 lads

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας...

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο