ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Nίκη παραμονής του Απόλλωνα Τρίπολης επί της Πύλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το φινάλε λοιπόν στην Α’ κατηγορία για την ομάδα της Τρίπολης αποδείχθηκε ιδανικό, αφού ο Απόλλωνας επικράτησε του ΝΟ Πύλου με σκορ 73-53 και την ίδια ώρα η Καλαμάτα 1980 συνέτριβε την ομάδα του ΓΣ Γαργαλιάνων με σκορ 85-26!

Για την ομάδα της Αρκαδίας η νίκη αποτελούσε «μονόδρομος» αν ήθελε να εξασφαλίσει την παραμονή στην Α’ τοπική κατηγορία. Βέβαια πέρα από νίκη επί του ΝΟ Πύλου οι «Απολλωνιστές» δεν ήθελαν νίκη του ΓΣ Γαργαλιάνων στο κλειστό γυμναστήριο της Τέντας επί της Καλαμάτας 1980.

Η ομάδα του Απόλλων αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος έκανε εξαιρετική διαχείριση στο φινάλε και με μεγάλο όπλο τη διατήρηση του πλεονεκτήματος στους πόντους στα παιχνίδια με τον ΓΣ Γαργαλιάνων αλλά και τις δύο νίκες στο φινάλε εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία. Αγωνιστικά όσον αφορά το παιχνίδι της Τρίπολης ο Απόλλωνας αποδείχθηκε καλύτερος, έχοντας το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Παράλληλα στηριζόμενος επιθετικά στους Καρνέζη και Παπαχαραλάμπους που σημείωσαν από κοινού 34 πόντους οδήγησαν εκ του ασφαλούς στη μεγάλη νίκη!
Πέρα από την εξασφάλιση της παραμονής για τον Απόλλωνα στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης αξίζει να αναφερθεί ότι αυτό ήταν το τελευταίο επίσημο ματς του Μάικ Καρνέζη που ολοκλήρωσε την Τετάρτη τη μεγάλη μπασκετική καριέρα του ως αθλητής!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Χρήστος Γεννιάς): Χαλκάς 7(1), Παπαχαραλάμπους 14(4), Ρεκουνιώτης 8(1), Λέλες 2, Κουτσουμπός, Χλέπας, Παναγιώτου 4, Χαραλαμπόπουλος Π. 5, Παπαναστασίου 6, Διαμαντόπουλος 4, Καρνέζης 20(2).

ΝΟ ΠΥΛΟΥ (Γ. Διακουμής): Τσαγκλής 5(1), Θεοδωρόπουλος, Ζευγίτης 4, Καλδής 16, Διακουμής Ι. 6(2), Στρατόπουλος 6, Διακουμής Γ. 2, Αντωνόπουλος 10, Κοντόπουλος 4, Μαρίνης.

 

contraepithesi.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

Δώρο Πάσχα: Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024, θα πρέπει...

Συνελήφθησαν 43 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης

Την Κυριακή 21/04/2024 λόγω επειγουσών εργασιών συντήρησης του δικτύου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο