Αποχώρησε από την ομάδα του Απόλλωνα Τρίπολης ο Χρήστος Γεννιάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια αναπάντεχη εξέλιξη αποτέλεσε γεγονός στις τάξεις του Απόλλωνα Τρίπολης σήμερα το πρωί (30/05), καθώς με προσωπική του ανακοίνωση η «ψυχή» του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια και αυτός που μαζί με 1-2 ακόμη άτομα ουσιαστικά έτρεχαν μόνοι τους την ομάδα, Χρήστος Γεννιάς, ανακοίνωση ότι αποχωρεί από το σύλλογο.

 Οργανωτικά για όσους έχουν παρακολουθήσει την πορεία του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια οργανωτικά η ομάδα θα μπορούσε να πει κανείς ότι μένει «ακέφαλη», κάτι που αυτομάτως χαρακτηρίζει κρίσιμο το επόμενο διάστημα για το σύλλογο. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες του «Κόντρα Επίθεση», αν δεν βρεθεί αντικαταστάτης ή αντικαταστάτες στο πόστο του Χρήστου Γεννιά που θα κληθούν να τρέξουν την ομάδα ουσιαστικά, υπάρχει ακόμη και το ενδεχόμενο της απόσυρσης από το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Κι αν συμβεί κάτι τέτοιο θα μιλάμε για πολύ μεγάλο πλήγμα του Αρκαδικού και ειδικότερα Τριπολίτικου μπάσκετ που φαίνεται να μένει με ακόμη μια ομάδα λιγότερη στο προσκήνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χρήστου Γεννιά η οποία δημοσιοποιήθηκε πριν λίγο, έχει αναλυτικά ως εξής:

«Μετά από 6 χρόνια, 105 αγώνες, 3 ανόδους από το Γ’ τοπικό στο Α’ και 3 συνεχόμενες παραμονές στο Α’ τοπικό, ήρθε η ώρα της αποχώρησης μου από τον Απόλλων Τρίπολης! Έδωσα τα πάντα χωρίς ποτέ να ζητήσω τίποτα πάντα με σεβασμό προς όλους και όλα, παρόλο που δεν εισέπραξα τον σεβασμό που μου άξιζε, έκανα πολλά για μια ομάδα που την αγάπησα σαν την οικογένεια μου, έδωσα την ευκαιρία να μπουν στον μπασκετικό χάρτη πολλά παιδιά ακόμα και αν δεν το άξιζαν και όπως όλα έχουν μια αρχή, έχουν και ένα τέλος!

Το τέλος μου σε αυτήν την ομάδα ήρθε, είμαι “γεμάτος” όμορφες αναμνήσεις αλλά “άδειος” ψυχολογικά, εύχομαι πραγματικά να βρεθεί κάποιος άλλος στη θέση μου ακόμα καλύτερος να συνεχίσει ότι έχω αφήσει! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τη διοίκηση του Απόλλωνα, αλλά πιο πολύ τον παιδικό μου φίλο Βαγγέλη Αντωνόπουλο που μου έδωσε τα κλειδιά της ομάδας και που έγινα γνωστός μέσω αυτής! Η πορεία μου στο μπάσκετ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα συνεχιστεί, όπως αδιάκοπα κάνει 30 χρόνια…..! Καλή μπασκετική αντάμωση!».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο