Πολύ κοντά σε σημαντική διασυλλογική διοργάνωση η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στη Μεγαλόπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες του «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, είναι πολύ κοντά στην ανάληψη μιας σημαντικής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικότερα είναι πολύ πιθανό (κάτι που θα οριστικοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες), η πόλη της Μεγαλόπολης και το κλειστό γυμναστήριο της Αρκαδικής πόλης, να διοργανώσουν την Ημιτελική (προκριματική) Φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων στο χώρο του Μπάσκετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοργάνωση αυτή είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί το τριήμερο 2-4 Απριλίου 2018 και αφορά τον Όμιλο των ομάδων της ευρύτερης περιοχής μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η ομάδα νεανίδων του Πελασγού Μεγαλόπολης.

Αν τελικά η διοργάνωση ανατεθεί στην πόλη της Μεγαλόπολης, τότε η ομάδα του Πελασγού θα έχει και την υποστήριξη της τοπικής φίλαθλης κοινωνίας στην προσπάθεια για κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο και πρόκρισης στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων για ακόμη μια σεζόν!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο