Κουστένης: «Για εμάς τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του ΣΕΦΑ Αρκαδικού, κ. Τζίμης Κουστένης, αναγνωρίζοντας παράλληλη στους παίκτες την πίεση και το άγχος στο ματς. Τόνισε παράλληλα ότι η ομάδα στη συνέχεια θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη και θα βρει το δρόμο της!

Αναλυτικά όσα ο κόουτς του ΣΕΦΑ δήλωσε για την αναμέτρηση έχουν ως εξής: «Οπωσδήποτε υπήρχε ένα άγχος στα παιδιά. Όπως είναι γνωστό ότι στα πρώτα 2 ματς είχαμε δύο ήττες που κρίθηκαν στο καλάθι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και τα εύσημα στους παίκτες για την τρομερή αυταπάρνηση και διάθεση που έδειξαν παρά το ψυχολογικό βάρος που υπήρχε από τα αρνητικά αποτελέσματα. Θέλω επίσης να πω κάτι και να αποκαταστήσω κάτι για τους παίχτες μου πάνω απ’ όλα. Γράφτηκε ότι η ομάδα ξεκίνησε με 4 σερί ήττες αλλά την ίδια ώρα είμαστε και η μοναδική ομάδα που έχει αγωνιστεί σε τρία εκτός έδρας παιχνίδια. Όταν παίζεις μέσα στο Περιστέρι ή και στο Μαρούσι δεν είναι εύκολο για οποιαδήποτε ομάδα να κερδίσει.

Τη νίκη αυτή θα την χαρούμε γιατί την αξίζει όλος ο οργανισμός εδώ του Αρκαδικού και από Δευτέρα τα κεφάλια μέσα για το επόμενο ματς του Σαββάτου. Για εμάς τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα! Ουσιαστικά βρισκόμαστε στην 5η εβδομάδα που είμαστε όλοι μαζί και την επόμενη εβδομάδα πάμε στο Παπάγου στο ιστορικό «σαλούν» για να παίξουμε και να διεκδικήσουμε κι εκεί τη νίκη επί ίσοις όροις. Είπαμε ότι από εδώ και πέρα πραγματοποιείται το restart για τη συνέχεια του μαραθωνίου που λέγεται Α2».

Για πόσο βοήθησε η συγκεκριμένη νίκη για τη συνέχεια, ο κ. Κουστένης σχολίασε: «Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα θα τα διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις. Όσοι γνωρίζουν με τον αθλητισμό γνωρίζουν ότι οι νίκες ανεβάζουν την ψυχολογία και βοηθούν στην ψυχολογική ανάταση και βοηθάει για την συνέχεια του πρωταθλήματος και τη συνέχεια των αγώνων. Αυτά δεν έρχονται φυσικά μόνα τους. Μέσα από τη σκληρή δουλειά που έχουν επιδείξει τα παιδιά όλες αυτές τις μέρες εδώ και 1,5 μήνα θεωρώ ότι θα φθάσουμε στον τελικό μας στόχο και από εκεί και πέρα θα κάνουμε ταμείο στο τέλος».

Στο αν ο ίδιος είναι ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Καταρχάς είχαμε εδώ και 2-3 εβδομάδες ότι δεν θα ψάξουμε τη δικαιολογία να ψάξουμε για άλλοθι ότι ξεκινήσαμε αργά αν και αυτό ήταν ένα δεδομένο. Εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Για εμάς τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Δεν μιλάμε ποτέ για σερί ηττών, αλλά ούτε και για σερί νικών. Σήμερα κερδίσαμε μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα όπως η Καρδίτσα. Πλέον εστιάζουμε το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παπάγου. Πάμε εκεί για να παίξουμε άλλο ένα ματς από τα 24-25 που υπολείπονται».

Δείτε περισσότερα εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης 40 lads

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας...

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο