Αρκαδικός: Tο παιχνίδι με τον Ερμή Αγιάς κρίθηκε στην λεπτομέρεια και η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά την ήττα στο ματς με τον Ερμή Αγιάς ο Τζίμης Κουστένης και ο Γιάννης Σίνης ανέφεραν ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην λεπτομέρεια και η ομάδα του Αρκαδικού έχει πολλές δυνατότητες

Αναλυτικά όσα είπε ο coach Κουστένης

Για τον αγώνα με τον Ερμή Αγιάς: «Η ήττα και όταν έρχεται με τον τρόπο αυτό πονάει. Αν όμως λάβουμε τα δεδομένα που ίσχυαν για το παιχνίδι αυτό μιας και είναι η πρώτη φορά που παίζουμε πλήρεις η εικόνα μας ήταν διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα τρία παιχνίδια απέναντι σε μία ομάδα όπου στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και έχει έναν σκληρό χαρακτήρα σαν σύνολο. Θεωρώ ότι κρατάμε την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά σε όλο τον αγώνα. Τόσο στα κομμάτια που βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ όσο και σε αυτά που ήμασταν πίσω. Στα τελευταία λεπτά μάλιστα έγινε μια υπερπροσπάθεια για να καλύψουμε την διαφορά με το παιχνίδι να κρίνεται τελικά στην λεπτομέρεια και στο ένα σουτ.

Εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως στα 4 ματς που έχουμε παίξει τα 3 είναι εκτός έδρας. Ενόψει του επόμενου αγώνα με την Καρδίτσα στην έδρα μας έχουμε ένα διάστημα 15 ημερών πλέον όλοι μαζί να προετοιμαστούμε και κάνουμε ένα restart για την συνέχεια του πρωταθλήματος για να μπορέσει η ομάδα να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο».

Γιάννης Σίνης: Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες

Για τον αγώνα με τον Ερμή: «Σε γενικές γραμμές είχαμε καλή εικόνα παρότι δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε μικρά λαθάκια σε κάποιες λεπτομέρειες του αγώνα που στοίχισαν στο τέλος με κάποια χαμένα ριμπάουντ και άμυνες. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε στα επόμενα παιχνίδια και να παίξουμε καλύτερα για να έρθουν και οι νίκες».

Για το γεγονός πως ήταν το πρώτο ματς που ο Αρκαδικός αγωνίστηκε πλήρης: «Έχουμε κάνει προπόνηση όλοι μαζί μόνο πέντε ημέρες. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και είμαι βέβαιος πως στην συνέχεια θα παραταχθούμε πολύ καλύτεροι»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συλλήψεις στην Μεσσηνία για όπλα, ναρκωτικά και πλαστογραφία

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Γορτυνία

Την Τετάρτη 24/04/2024 λόγω εργασιών δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, θα...

ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ για Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης

Το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ πάντα κοντά στα μεγάλα γεγονότα της...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο