Έτοιμος για το Hall of Fame o Γκάλης! (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Νίκος Γκάλης έβαλε το πορτοκαλί σακάκι και δήλωσε χαρούμενος που εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Hall of Fame!

Ο Νίκος Γκάλης θα περάσει στην μπασκετική αιωνιότητα με την είσοδό του στο Hall of Fame το τριήμερο 7-9 Σεπτεμβρίου στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame» τον περασμένο Απρίλιο.  

Ο  «Γκάνγκστερ» επιλέχθηκε για πρώτη φορά μεταξύ των υποψηφίων για να εισέλθουν στο Hall of Fame το 2013 ωστόσο τον προσπέρασε ο Οσκάρ Σμιντ. Το 2014 ο εκλεκτός για την κατηγορία των διεθνών παικτών ήταν ο Σαρούνας Μαρτσουλιόνις, το 2015 ακολούθησε ο Λίντσεϊ Γκέιζ και πέρσι ο Γιάο Μινγκ.

Φέτος, όμως, ήταν η σειρά του Γκάλη, το όνομα του οποίου επιλέχτηκε από την κατηγορία «international», τους παίκτες δηλαδή που προέρχονται από χώρες εκτός ΗΠΑ. Σε αυτή την σπουδαία στιγμή, λοιπόν, ο «Νικ» θα έχει στο πλευρό του τον Μπομπ ΜακΑντού, ο οποίος θα τον συνοδεύσει στο πόντιουμ για τον λόγο που θα εκφωνήσει κατά την είσοδό του στο Hall of Fame!

Στο μεταξύ, ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ παρέλαβε το καθιερωμένο πορτοκαλί σακάκι του με το οποίο συμμετείχε στην συνέντευξη Τύπου όπου δήλωσε «χαρούμενος που εκπροσωπεί την Ελλάδα»!

{gallery}gkalis_Hall of Fame{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο