Ξεκίνησε το 4o SEFA Basketball Camp (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το απόγευμα της Παρασκευής 9 Ιουνίου ξεκίνησε το 4ο SEFA Basketball  camp στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης. Με δεκάδες παιδιά που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο μπασκετικό camp, κεντρικό πρόσωπο αποτέλεσε ο προπονητής υποδομών του ΑΣΕ Δούκα κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος. 

Ο έμπειρος κόουτς που ήρθε στην Τρίπολη συμμετέχοντας στο campτου Αρκαδικού έδωσε έμφαση στον χειρισμό της μπάλας και στη σημασία αυτού του τομέα για την εξέλιξη ενός νεαρού παίκτη.
Ο κόουτς Παπαδόπουλος μέσα από μία σειρά ασκήσεων μικρότερου ή υψηλότερου δείκτη δυσκολίας έδειξε στα παιδιά τρόπους με τους οποίους μπορούν να δουλέψουν στο κομμάτι της ντρίμπλας και να βελτιωθούν. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι σε όλη τη διάρκεια του απογευματινού προγράμματος ότι παρουσία έδιναν όλο το προπονητικό επιτελείο του Αρκαδικού και φυσικά ο κόουτς της ανδρικής ομάδας Γιάννης Διαμαντάκος, καθοδηγώντας και συμβουλεύοντας όλα τα παιδιά όταν κρινόταν απαραίτητο.
Στο γήπεδο βρίσκονταν και μέλη της διοίκησης του συλλόγου που παρακολουθούσαν την πρώτη ημέρα του μπασκετικού αυτού camp, όπως μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Μιχάλης Σμυρνιώτης, αλλά και ο Γενικός Γραμματέας κ. Χάρης Μιαούλης.

δείτε περισσότερα εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο