Ο Βασίλης Καββαδάς επιστρέφει στο ΔΑΚ Τρίπολης για το SEFA Basketball Camp…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Βασιλής Καββαδάς ξεκίνησε το μπάσκετ στον Ιωνικό Νίκαιας, με την ανδρική ομάδα του οποίου αγωνίστηκε ως το 2010 στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής. Το 2010 εντάχθηκε στον Πανιώνιο και γρήγορα πήρε θέση στην Α΄ ομάδα.

 Στις 28 Νοεμβρίου 2013 ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτησή του με πενταετές συμβόλαιο.
Την σεζόν 2015-16 δόθηκε δανεικός στην νεοφώτιστη στην Α1 Εθνική ομάδα του Αρκαδικού, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, “χτυπώντας” την πόρτα και της Εθνικής ομάδας. Στις 25 Ιουλίου 2016 έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Ολυμπιακού, για να υπογράψει στον Άρη Θεσσαλονίκης, όπου βρισκεται μέχρι και σήμερα.
Με τα “γαλανόλευκα” ο Βασίλης Καββαδάς έχει αγωνιστεί στην Εθνική Εφήβων, με την οποία το 2009 πήρε μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-18. Το 2012 κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών και συμμετείχε στην προετοιμασία για το Προολυμπιακό Τουρνουά, αλλά δεν επιλέχθηκε να μετάσχει σε αυτό. Το 2013 κλήθηκε ξανά στην Εθνική Ελλάδος για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το 2016 συμμετείχε στην προετοιμασία για το Προολυμπιακό Τουρνούα στο Τορίνο.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο