Αρκαδικός: Το Πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέχεια είχαμε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής.

 Μία αγωνιστική στην οποία η ομάδα του Αρκαδικού είχε δύσκολο έργο απέναντι στον τρίτο μέχρι εκείνο το ματς στο βαθμολογικό πίνακα ΑΣΕ Δούκα. Μία εκτός έδρας αναμέτρηση στην οποία η ομάδα της Τρίπολης πήγαινε να αγωνιστεί χωρίς άγχος και χωρίς να έχει τίποτα να χάσει.

Από τον τρόπο που προσέγγισε το συγκεκριμένο ματς η ομάδα της Τρίπολης ο Αρκαδικός βγήκε κερδισμένη αφού αποδείχθηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική για περίπου 28 αγωνιστικά λεπτά. Η συνέχεια ωστόσο άνηκε ολοκληρωτικά στην ομάδα της Αττικής με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα για τον ΣΕΦΑ με σκορ 83-67. Μία ήττα που δεν αποφέρει σοβαρές συνέπειες, αλλά επιβάλει καλύτερη συνέχεια και νικηφόρα αποτελέσματα προκειμένου να κατακτηθεί η 11η θέση στην κανονική περίοδο, τη στιγμή μάλιστα που Ηράκλειο και Καβάλα επικράτησαν των αντιπάλων τους και πλησίασαν κατά ένα βαθμό τους «Αρκάδες».

Αγωνιστικά ο Αρκαδικός στο ματς παρουσιάστηκε πολύ καλός στο ξεκίνημα. Κατάφερε να βρει ρυθμό και λύσεις στην επίθεση και παράλληλα να λειτουργήσει κατά διαστήματα αποτελεσματικά στην άμυνα σε βαθμό που του επέτρεπε να βρίσκεται μέσα στο ματς και να διεκδικεί τη νίκη. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 36-32, ενώ και στην τρίτη περίοδο οι παίκτες του κ. Διαμαντάκου ήταν αποτελεσματικοί σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην χάνουν την επαφή με το σκορ μέχρι και το 51-49 στα 02’00 περίπου πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, αφού οι παίκτες του Δούκα, βρήκαν λύσεις στην επίθεση εκμεταλλευόμενοι λάθη του Αρκαδικού, με αποτέλεσμα η διαφορά να αυξηθεί και πλέον να αγγίζει διψήφια νούμερα! Οι «φιλοξενούμενοι» δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και το ματς τελείωσε με νίκη των «γηπεδούχων» με σκορ 83-67.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ – ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 83-67
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κωνσταντινόπουλος, Κοντίλης, Λιότσιος.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-16, 36-32, 60-52, 83-67.
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Γιάννης Τζήμας): Παπαμακάριος 3, Καυκής 8, Μιλεντίγεβιτς, Κουκάς, Ράπτης, Κανονίδης 13(1), Κομποδιέτας 8(2), Κυρίτσης 30(2), Μολφέτας 4(1), Ρούμπιο 17.
ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Γιάννης Διαμαντάκος): Καραμαλέγκος 8, Πίνης, Τσακαλέρης 12, Κουρέπης, Σπυριδάκης, Προδρόμου 16(3), Ρεντίκας 11(2), Ναούμης 3(1), Γαρμπής 10(1), Τζουγκαράκης 7.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

Κέντρο Κοινότητας | Το πρόγραμμα Μάϊου 2024 για την Κινητή Μονάδα

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας για τον Μάιο 2024. Διαβάστε το αρχείο, ΕΔΩ.

Λειτουργίες Ελλήνων Συνθετών

Αναμένοντας την Ανάσταση του Κυρίου, θα γευτούμε το κατανυκτικό κλίμα της Σαρακοστής μέσα από επιλεγμένες Λειτουργίες Ελλήνων συνθετών (Αυγουστίνος Ρούσσος, Γιάννης Δροσίτης, Γεώργιος Πονηρίδης), ενώ το Requiem του Γιάννη Ρούσσου θα εντείνει το θρησκευτικό συναίσθημα. Μία περιήγηση στην ελληνική έντεχνη μουσική για φωνή και όργανο εναρμονισμένη με το πνεύμα των Παθών του Κυρίου. Ερμηνεύουν η

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο