Μάχη παραμονής για εφτά ομάδες στην Α’ κατηγορία ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπορεί μετά από 17 αγωνιστικές όσον αφορά τη «μάχη» των play-offστην Α’ κατηγορία ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ το «τοπία» να έχει ξεκαθαρίσει αφού η Καλαμάτα ’80, ο Σπαρτιατικός, ο ΓΣ Μεσσήνης και ο Πελασγός φαίνεται ότι έχουν ξεφύγει στην πρώτη τετράδα από τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά την ίδια ώρα η αντίστοιχη «μάχη» στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα είναι κάτι παραπάνω από συναρπαστική.

Τα μέχρι τώρα δεδομένα «θέλουν» να υποβιβάζονται από την Α’ τοπική κατηγορία δύο ομάδες. Δεν μπορεί με σιγουριά να μιλάει κανείς γι’ αυτό, αφού η Καλαμάτα BC στην Γ’ Εθνική αν καταφέρει και αντιστρέψει την κατάσταση και μείνει στην κατηγορία, θα απλουστεύσει και την κατάσταση στην «ουρά» της Α’ κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Την ίδια ώρα η βαθμολογική εικόνα μετά από 17 αγωνιστικές από τις μεσαίες θέσεις και κάτω είναι τέτοια που βάζει σε διαδικασία «επιβίωσης» όχι μία, όχι δύο αλλά εφτά ομάδες! Αν κάποιος ρίξει μια ματιά στην βαθμολογία θα δει ότι ο 5ος Ακάδημος βρίσκεται μόλις ένα βαθμό από τη γραμμή του υποβιβασμού. Για την ακρίβεια ο Ακάδημος, ο Απόλλωνας Τρίπολης, η ΑΕ Σπάρτης, ο Ευκλής και ο Άτλας έχουν 23 βαθμούς.

Με 22 βαθμούς βρίσκεται η ομάδα του Συλλόγου Δρομέων που βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, αλλά με μία νίκη επιπλέον μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στις θέσεις της «ουράς», ενώ τέλος ο ΝΟ Πύλου αν και βρίσκεται με 20 βαθμούς στην τελευταία θέση φαίνεται ότι μπορεί (έστω και δύσκολα) να ανατρέψει τα δεδομένα!

Κι αν το σενάριο της παραμονής στην κατηγορία για την ομάδα του ΝΟ Πύλου δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση καθώς καλείται στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές που απομένουν να κερδίσει τουλάχιστον τρία περισσότερα παιχνίδια σε σχέση με τις πέντε ομάδες που βρίσκονται με 23 βαθμούς, αλλά όσον αφορά την αποφυγή της 11ης θέσης στη βαθμολογία στην οποία βρίσκονται οι Δρομείς με 22 βαθμούς η διαφορά από τις πέντε προπορευόμενες ομάδες είναι μόλις μια νίκη!

Δείτε περισσότερα εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης 40 lads

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας...

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο