Οι απουσίες και οι τραυματισμοί δεν άφησαν στον Αρκαδικό σκέψεις για κάτι καλύτερο στο Κερατσίνι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Αρκαδικός ταξίδεψε στο Κερατσίνι χωρίς τους Ρεντίκας και Ναούμη λόγω τραυματισμών.

 Η αποστολή των κυανόλευκων ήταν εξ αρχής δύσκολη, αλλά τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου τραυματίστηκε ο Σάββας Τζουγκαράκης . Με το ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου όλο το γήπεδο πάγωσε όταν σε μία ανύποπτη φάση ο Γιάννης Καραμαλέγκος γλίστρησε και και χτύπησε το γόνατό του. 

Ο τραυματισμός του Τζουγκαράκη ήρθε στο σημείο που η ομάδα μας είχε μειώσει στους 10 πόντους , με τους γηπεδούχους να το εκμμεταλεύονται  και να αυξάνουν περισσότερο τη διαφορά . Ύστερα και από τον τραυματισμό του Καραμαλέγκου το παιχνίδι πέρασε σε δεύτερη μοίρα με το μυαλό όλων να είναι στους τραυματισμένους παίκτες της ομάδας μας.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης εείναι η παρθενική συμμετοχή του Απέργη στην Α2 που συνοδεύτηκε με 4 πόντους

ΦΑΡΟΣ-ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 100-60

Διαιτητές: Τζαφλέρης, Δαρλαμήτσος, Δημόπουλος

Δεκάλεπτα: 24-17, 51-34, 70-51, 100-60.

ΦΑΡΟΣ (Συμεωνίδης): Κουντουράς 5 (1), Καράμπουλας 18 (5), Μπατής 8 (1), Πετροδημόπουλος 5, Λιακόπουλος 21 (2), Κακαρούδης 6, Βασιλόπουλος 17 (3), Δημάκος 14 (1), Κατούφας 6, Παπαδόπουλος.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Διαμαντάκος): Καραμαλέγκος 11 (1), Πίνης 1, Τσακαλέρης 5 (1), Κουρέπης, Σπυριδάκης, Προδρόμου 11 (1), Τζάτζας, Γαρμπής 17 (3), Απέργης 4, Τζουγκαράκης 11.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο