O Αρκαδικός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κράτησε όμως την διαφορά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Αρκαδικός δεν τα κατάφερε με τους Μαχιτές χανοντας με (78-67), αλλά οι Τριπολιτσιώτες κράτησαν την διαφορά.

Η τελική ευθεία για άνοδο, πλέι οφ και πλέι άουτ θα είναι συναρπαστική…

Αν και η ομάδα της Τρίπολης πήγε στη Θεσσαλονίκη με βασικό στόχο το «διπλό» βασιζόμενη στην καλή απόδοση των τελευταίων αγωνιστικών, τελικά δεν απέφυγε μια κακή εμφάνιση στα κρίσιμα τουλάχιστον σημεία του παιχνιδιού και ηττήθηκε με σκορ 78-67.

Η ομάδα της Τρίπολης πλήρωσε την κακή λειτουργία στην επίθεση στην πρώτη και την τελευταία περίοδο, ενώ παράλληλα πλήρωσε τα λάθη και την κακή διαχείριση του ματς σε κρίσιμα σημεία του ματς, τα οποία παραλίγο να του στερήσουν και το +13 του πρώτου αγώνα. Μία ήττα που διατηρεί τη δύσκολη προσπάθειας της απευθείας παραμονής στην κατηγορία.

Αγωνιστικά ο Αρκαδικός δεν ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ εξαιτίας της κακής επιθετικής λειτουργίας με το 16-9 του α’ δεκαλέπτου. Στη συνέχεια η ομάδα της Τρίπολης σταδιακά ανεβάζοντας ρυθμούς στην επίθεση και βρίσκοντας λύσεις κατάφερε να ισορροπήσει το ματς και να επιστρέψει στο σκορ με 27-23 αρχικά στα μισά της β’ περιόδου και στη συνέχεια με το 38-34 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα των Πεύκων ήταν καλύτερη διατηρώντας την καλή επιθετική της λειτουργία και ελέγχοντας το ρυθμό του ματς, αλλά παρ’ όλα αυτά οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να παραμείνουν σε κοντινή απόσταση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης με το σκορ μετά από τριάντα αγωνιστικά λεπτά στο 54-61. Στην τέταρτη περίοδο οι Μαχητές αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί στο παρκέ με αποτέλεσμα να ξεφύγουν στο σκορ εκμεταλλευόμενοι τα λάθη του ΣΕΦΑ και τις κακές επιθέσεις. Οι «γηπεδούχοι» μάλιστα άγγιξαν την ανατροπή της διαφοράς του πρώτου αγώνα στα 03’20 όταν και προηγήθηκαν με σκορ 69-55, ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε προηγήθηκαν με +12. Οι παίκτες του κ. Διαμαντάκου στο τέλος τουλάχιστον διαφύλαξαν τη διαφορά με το 78-67.

ΜΑΧΗΤΕΣ-ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 78-67
Διαιτητές: Μπήτης-Ξενικάκης-Καλογερόπουλος Λ.
Δεκάλεπτα: 16-9, 38-34, 54-51, 78-67.
ΜΑΧΗΤΕΣ (Χατζηκυριακίδης): Χατζηκυριακίδης 21 (5), Βελισσαρίου, Γερομιχαλός 7 (1), Καλαμπάκας 17 (1), Ναούμης 16 (3), Στόλης 4, Δίπλαρος 2, Τάταρης, Τζαουάρα 11.
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Διαμαντάκος): Καραμαλέγκος 5 (1), Πίνης 2, Κουρέπης, Προδρόμου 13 (2), Ρεντίκας 18 (1), Γαρμπής 7 (1) Τζουγκαράκης 19.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

Tιμητική εκδήλωση για τον Αργύρη Π.Π. Πετρονώτη

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του...

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο