Συνέχισαν να αγνοούν τη νίκη οι Δρομείς Qatar Gas

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέχεια στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Α2 Εθνική κατηγορίας γυναικών το Σαββατοκύριακο στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής και η ομάδα του Δρομέα QatarGasυποδεχόταν το μεσημέρι του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης την αντίστοιχη ομάδα του Φάρου Κερατσινίου. 

Μία αναμέτρηση στην οποία η ομάδα της Τρίπολης καλούνταν να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο στην αναμέτρηση και μια καλή παρουσία ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Μία αναμέτρηση η οποία είχε ξεκάθαρο φαβορί στο ματς το οποίο επιβεβαίωσε αυτό το ρόλο με την εμφάνισή της και την εύκολη επικράτηση με σκορ 39-72. Ο Φάρος παρατάχθηκε χωρίς απουσίες σε αντίθεση με την ομάδα της Τρίπολης που αγωνίστηκε με την απουσία αρκετών προσώπων, μεταξύ των οποίων και της Μαρίνου για την οποία οι φήμες φουντώνουν.

Αγωνιστικά η ομάδα της Τρίπολης ξεκίνησε θετικά την αναμέτρηση παρά το γεγονός ότι ήταν πίσω στο σκορ με καλή παρουσία στο παρκέ και παρά το 12-21 του α’ δεκαλέπτου. Στο ξεκίνημα της β’ περιόδου οι «γηπεδούχες» στάθηκαν πολύ καλά αλλά στη συνέχεια κάτι τα διαδοχικά λάθη και κάτι η ευστοχία της ομάδα της Πειραιώτικης ομάδας διαμόρφωσαν το 19-33 του ημιχρόνου.

Από εκεί και πέρα πλέον η διαφορά ασφαλείας επέτρεψε στον Φάρο να αποκτήσει καλύτερο ρυθμό στο ματς, να ελέγξει πλήρως το ματς και διατηρήσει την πρωτοπορία στο σκορ με μεγάλη διαφορά. Η αστοχία και η καλή άμυνα του Φάρου δυσκόλεψαν τις «γηπεδούχες» να βρουν λύσεις στο σκοράρισμα. Μετά το 28-54 του γ’ δεκαλέπτου ο ρυθμός έπεσε και με τις δύο ομάδες να παίζουν πιο ελεύθερα διαμορφώθηκε το τελικό 39-72.

Δείτε Περισσότερα εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο