Την ήττα γνώρισε ο Αρκαδικός μέσα στο Ψυχικό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα πλαίσια της συναρπαστικής 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας η ομάδα του Αρκαδικού καλούνταν να βρει το θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Ψυχικό, ύστερα από πέντε διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα.

 Ένα ματς με πολύ μεγάλη κρισιμότητα για την ομάδα της Τρίπολης η οποία καλούνταν να επιστρέψει στις νίκες προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Μία αποστολή όχι εύκολη από τη στιγμή που το Ψυχικό αποτελεί μια ποιοτική ομάδα.
Αγωνιστικά ο Αρκαδικός δεν ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση με αποτέλεσμα να βρεθεί στη διαδικασία να κυνηγάει στο σκορ τους «γηπεδούχους». Ουσιαστικά μετά από αντεπίθεση του Αρκαδικού από τα μισά της τρίτης περιόδου και ύστερα το ματς γύρισε από το -18 στο 73-73, αλλά στα τελευταία δευτερόλεπτα τα κρίσιμα εύστοχα σουτ του Ψυχικού διαμόρφωσαν το τελικό 85-77.

Αγωνιστικά ο Αρκαδικός δεν μπόρεσε να περιορίσει επιθετικά την ομάδα του Ψυχικού. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο φινάλε της α’ περιόδου με 26-18 και από εκεί και πέρα να ακολουθεί την Αθηναϊκή ομάδα στο σκορ με διψήφια διαφορά με αποκορύφωμα το 49-31 και το -18 του Β’ δεκαλέπτου. Το πρώτο μισό του τρίτου δεκαλέπτου δεν ήταν καλύτερο για τον ΣΕΦΑ καθώς βρέθηκε με 58-41, αλλά κάπου εκεί ήρθε η αντίδραση των «Αρκάδων». Αρχικά μείωσε στο φινάλε της τρίτης περιόδου σε 67-70 και τρία λεπτά πριν το φινάλε του ματς ισοφάρισε σε 73-73. Αν και στο φινάλε η ψυχολογία ήταν με το μέρος των «φιλοξενούμενων», τα μεγάλα σουτ στο φινάλε για την ΑΕΨ της έδωσαν τη νίκη με σκορ 85-77.
Η ομάδα της Τρίπολης δεν κατάφερε να κερδίσει ακόμη ένα ματς κρατώντας μόνο την απόδοση του τελευταίου αγωνιστικού 15λεπτου της συνάντησης, καθώς στη συγκεκριμένη αναμέτρηση «πλήρωσε» την κακή αμυντική λειτουργία των πρώτων 25 λεπτών της αναμέτρησης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρεμιέρα για πέντε ταινίες: Ξεχωρίζει η «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» των Unboxholics

Οι ταινίες που προβάλλονται στα Victoria Cinemas Cineville Τρίπολης Πρόγραμμα...

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Οιχαλίας ο Βασίλης Μητρόπουλος

Ορκίστηκε ενώπιον της Δημάρχου Οιχαλίας Γιώτας Γεωργακοπούλου, ο δημοτικός...

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο που συνδέει το χωριό Τουρκολέκα με τα Καλύβια του Δήμου Οιχαλίας

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου...

Μονεμβασία: Φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στον Άγιο Στέφανο,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο