Άλλο ένα ματς χάθηκε στο παρά ένα για τον Αρκαδικό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέχεια στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα του ΣΕΦΑ Αρκαδικού με τρίτο διαδοχικό παιχνίδι μέσα σε μία εβδομάδα.

 Αυτή τη φορά εκτός έδρας απέναντι στην ομάδα του Εθνικού στα πλαίσια της εξ’ αναβολής αναμέτρησης για την 12η αγωνιστική. Ένα παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για τον Αρκαδικό που καλούνταν να στηριχτεί στο καλό αγωνιστικό πρόσωπο των δύο προηγούμενων αναμετρήσεων με Πανιώνιο και Δούκα, με στόχο τη νίκη.
Αγωνιστικά αν και ο Αρκαδικός ήταν ανταγωνιστικός στο πρώτο ημίχρονο και προηγούνταν σταθερά στο σκορ από το φινάλε του πρώτου μέρους μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης ακόμη και με +14 πόντους, στο τέλος έχασε δικό του ουσιαστικά παιχνίδι, χάνοντας μια τεράστια ευκαιρία να κατακτήσει μία εξίσου ανάλογα σπουδαίας σημασίας νίκη. Κι αυτό γιατί προδόθηκε από την άμυνα του στην τέταρτη περίοδο εκεί όπου δέχθηκε συνολικά 35 πόντους!
Στο πρώτο ημίχρονο ο Εθνικός ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο παρκέ και είχε το σταθερό προβάδισμα στο ματς μετά την πρωτοπορία του Αρκαδικού στα πρώτα λεπτά με 5-9. Αν και οι «γηπεδούχοι» είχαν την πρωτοπορία στο σκορ μέχρι και τα μισά του δεύτερου δεκαλέπτου, ο Αρκαδικός αντέδρασε και έκλεισε το ημίχρονο με στο σκορ στο 44-47.
Στην επανάληψη ο Αρκαδικός συνέχισε ανάλογα το ματς και ευτύχησε με δικό του επιθετικό ξέσπασμα να προηγηθεί στο σκορ και με 56-70 στα 01’30 πριν το τέλος της τρίτης περιόδου! Στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου οι διαιτητές διέκοψαν το ματς προκειμένου να εκκενωθεί η κερκίδα των οργανωμένων οπαδών του Εθνικού. Μια καθυστέρηση η οποία μάλλον δεν έκανε καλό στον Αρκαδικό. Ο Εθνικός μπήκε αποφασισμένος να γυρίσει το ματς και το κατάφερε! Σκόραρε συνολικά 35 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο και έφτασε τελικά έστω και στις λεπτομέρειες στη νίκη με σκορ 96-94.

Εθνικός (Βλάχος): Παπαπέτρου , Ντουζίδης , Μάρτζος 14, Αντωνάκης 12,Κόκκαλης 34,Λαάνε 15 ,Παπαφλωράτος 4 , Οικονομόπουλος, Μαχαίρας 11, Χάλαρης 4 , Καζάκος , Δρόσος 2

Αρκαδικός (Διαμαντάκος): Καραμαλέγκος 13, Πίνης 3, Τσακαλέρης 7, Κουρέπης 3, Σπυριδάκης, Προδρόμου 27, Τζατζάς, Ναούμης 5, Ρέντικας 10, Γαρμπής 8, Απέργης, Τζουγγαράκης 18

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Οιχαλίας ο Βασίλης Μητρόπουλος

Ορκίστηκε ενώπιον της Δημάρχου Οιχαλίας Γιώτας Γεωργακοπούλου, ο δημοτικός...

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο που συνδέει το χωριό Τουρκολέκα με τα Καλύβια του Δήμου Οιχαλίας

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου...

Μονεμβασία: Φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στον Άγιο Στέφανο,...

νοῦς – TEDxKlonatzidika 2024

Η δύναμη του νου στην πλαισίωση (διαμόρφωση) του κόσμου:   Ένα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο