Γιάννης Διαμαντάκος: Μένει η πικρία της ήττας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι κι αυτό διότι η προσπάθεια που έκαναν οι παίχτες μας γιατί εκεί οφείλεται κυρίως ήταν πάρα πολύ μεγάλη και αμυντικά και επιθετικά..

Εμείς ξεπεράσαμε τα όρια μας παίζοντας ένα δεύτερο παιχνίδι μέσα σε τέσσερις ημέρες και με τα προβλήματα τα οποία έχουμε καταφέραμε να κοιτάξουμε τον Δούκα στα μάτια, καταφέραμε να κάνουμε ένα μεγάλο come back και να πάμε το παιχνίδι στην παράταση. Δυστυχώς μένει η πικρία της ήττας. Πλέον προετοιμαζόμαστε για το άλλο παιχνίδι. Το ζητούμενο είναι να έχουμε αυτά τα στάνταρ απόδοσης και στο επόμενο και στο μεθεπόμενο παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που είχα πει και το περασμένο Σάββατο. Δηλαδή να έχουμε διάρκεια.

 Εγώ όπως σας έχω πει στις προπονήσεις είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά και τον τρόπο που δουλεύουν και γι’ αυτό πιστεύω ότι στο τέλος το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει. Σήμερα ήταν μεγαλύτερη η ανάγκη να βοηθήσουν κάποιοι παίχτες και το έκαναν, όχι μόνο τα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο αλλά όλοι όσοι έπαιξαν διότι έπρεπε να καλύψουμε κάποια κενά όπως του Γιώργου (Κοψαύτης) που έλειπε και όχι μόνο καθώς υπήρχαν και κάποια προβλήματα τακτικής που αντιμετωπίσαμε κόντρα στον Δούκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο