Διαμαντάκος: «Γεμάτο και έμπειρο σύνολο ο Χολάργος»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λίγο πριν την τελευταία προπόνηση της ομάδας μας, ο προπονητής μας, Γιάννης Διαμαντάκος έκανε την παρακάτω δήλωση για το παιχνίδι με τον Χολαργό.

«Πρόκειται για μια ακόμα δύσκολη αναμέτρηση απέναντι σε μια ομάδα η οποία χτίστηκε για να πρωταγωνιστήσει. Παρά το κακό ξεκίνημα που είχε ο Χολαργός παραμένει ένα σύνολο με γεμάτο και έμπειρο ρόστερ, ικανότατο να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα, κάτι που άλλωστε το αποδεικνύουν και τα τελευταία αποτελέσματα.

Για εμάς αποτελεί – όπως έχουμε πει επανειλημμένως δηλώσει- ζητούμενο η συνέχεια τόσο σε ότι αφορά την αγωνιστική μας απόδοση αλλά προφανώς και το αποτέλεσμα. Δυστυχώς θα κληθούμε για άλλη μια ακόμα αγωνιστική να εμφανιστούμε με ελλειπές ρόστερ αλλά και στο προηγούμενο παιχνίδι αποδείξαμε πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις όποιες δυσκολίες.

Πρέπει όλοι να κατανοήσουμε -και πρωτίστως οι παίκτες μας βέβαια- ότι οι δύο συνεχόμενες νίκες επιτεύχθηκαν μέσω της πολύ σκληρής δουλειάς και της απόλυτης προσήλωσης στο πλάνο μας κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς να το πράξουμε και στο αυριανό παιχνίδι πολύ περισσότερο δε, από την στιγμή που θα έχουμε τη θερμή στήριξη του κοινού μας που πάντα μας δίνει μια ιδιαίτερη ώθηση».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο