Βαριά ήττα για την ομάδα του Δρομέα Qatar gas από την Αγία Παρασκευή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέχεια το πρωινό της Κυριακής για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και του 1ου ομίλου Νότου με την διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpnanea%2Fvideos%2F384359701895971%2F&show_text=0&width=650″ width=”650″ height=”365″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true” ]

Μία αγωνιστική στην οποία η ομάδα του Δρομέα QatarGasκαλούνταν να βρει τρόπο να φτάσει στην πρώτη φετινή νίκη της στο πρωτάθλημα, απέναντι σε μία ομάδα που την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει βλέψεις για τις πιο ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Για την ομάδα της Τρίπολης λοιπόν αν και στόχος ήταν η διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος, η κακή εμφάνιση συνολικά στο δεύτερο ημίχρονο και κατά διαστήματα στο πρώτο μέρος δεν της επέτρεψαν κάτι περισσότερο από μια ευρεία ήττα με σκορ 41-75.

Για ένα ακόμη ματς στην Τρίπολη η ομάδα του Δρομέα QatarGasαδυνατώντας να περιορίσει τα λάθη και την αστοχία της στο παιχνίδι ουσιαστικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική παρά μόνο για ένα ημίχρονο.

Ακόμη και στο πρώτο ημίχρονο πάντως τα λάθη και τα χαμένα ριμπάουντ ήταν αρκετά για τις «γηπεδούχες» που σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσαν να είχαν πιο ενεργό ρόλο στο ματς.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ (Ηλίας Μπαλής): Στασινού, Ντρέβου 2, Μπέκα, Μαρίνου 13(1), Αρβανίτη, Καραγιάννη, Μπαρουξή 13, Αλεξοπούλου, Μοσχοπούλου 7, Κοσκινά, Κωτσιοπούλου 2, Τζανή 4.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Π. Αναγνωστάκης, Ι. Στρατάκης): Μακρυνίκα 10, Καμμένου 14(2), Κοντογιάννη 8(1), Κλείτσα 11(3), Ψωμά 12, Τρίχα 7, Κούκη 8, Πετυχάκη 1, Αμιτση, Καράμπελα 4.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο