Με μεγάλη συμμετοχή έγινε στο Ναύπλιο το τουρνουά μπάσκετ 3on3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των αθλητικών σωματείων και οι προπονητές των αθλητικών σωματείων ΟΙΑΞ και ΔΟΞΑ αισθανόμαστε ικανοποιημένοι και υπερήφανοι για το μπασκετικό διήμερο του τουρνουά μπάσκετ 3χ3, που εξελίχτηκε το σαββατοκύριακο 22-23 Οκτωβρίου στη πόλη μας, με την πολύτιμη τεχνογνωσία και συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ).

Παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν από τον άστατο καιρό, πάνω από 200 παιδιά έπαιξαν μπάσκετ και χάρηκαν το παιχνίδι στο Ναύπλιο με το τουρνουά MILKO 3X3 που φιλοξενήθηκε εκεί το Σαββατοκύριακο.

Το «παρών» έδωσαν δύο παίκτες της ομάδας μας. Ο Ευθύμης Τσακαλέρης, ο οποίος είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών στη Ρόδο το 2009 και ο Δημήτρης Κουρέπης, ο οποίος είναι μέλος της Εθνικής Εφήβων. Οι δύο αθλητές του Αρκαδικού έκαναν τους διαγωνισμούς ελεύθερων βολών και τριών πόντων και μοίρασαν αυτόγραφα στα παιδιά.

Συνολικά 216 παιδιά (200 αγόρια, 16 κορίτσια) ακολούθησαν το μότο του Milko «πίστεψέ το» και πέρασαν το διήμερό τους αγκαλιά με μια μπάλα του μπάσκετ σε ένα MILKO τουρνουά που γίνεται με τη συμπαράσταση της τοπικής αυτοδιοίκησης και τη σημαντική βοήθεια της SPALDING.

Στο διαγωνισμό τριών πόντων τη νίκη πήραν οι Βασίλης Παγούνης (Δημοτικό) και Ηρακλής Τζάνος (Γυμνάσιο-Λύκειο), ενώ στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών τη νίκη πήραν ο Βαγγέλης Ηλιάδης (Δημοτικό) και ο Δημήτρης Αυγουστόπουλος (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Σημαντική ήταν η βοήθεια από τα αθλητικά σωματεία Οίακας και Δόξα. Τις απονομές έκαναν ο Γιώργος Καχριμάνης (Αντιδήμαρχος), ο Κώστας Ρέππας (πρόεδρος Οίακα) και ο Μιχάλης Καζάς (μέλος Οίακα).

Το επόμενο ραντεβού για όσους… διψούν για μπάσκετ έχει δοθεί για επόμενο Σαββατοκύριακο (29-30/10) στην Πύλο, στην πλατεία Τριών Ναυάρχων. Το τουρνουά MILKO σου δίνει την ευκαιρία να ευχαριστηθείς το αγαπημένο σου άθλημα. Ψηλά το κεφάλι και σας περιμένουμε στη δική σας γειτονιά, με τους δικούς σας φίλους!

Ήταν μία αθλητική γιορτή και όλοι μαζί και ο καθένας με την στάση του συνέβαλε το μπάσκετ να γίνει λόγος συνάντησης, δράσης και ψυχαγωγίας.

Γι’ αυτό θέλουμε να εκφράσουμε την εκτίμηση μας και να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα:

  • Τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ Κωστούρο για την υλική και ηθική υποστήριξη.
  • Τον αντιδήμαρχο Ναυπλιέων κ. Καχριμάνη για την βοήθεια του και παρουσία του στο τουρνουά ολοκληρωτικά και τις δύο μέρες.
  • Τους Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ για την παρουσία τους και την πολύτιμη βοήθειά τους
  • Τους χορηγούς του τουρνουά :
  • α) Το κατάστημα ποδηλάτων Σελλής Άργους 54 – Ναύπλιο (http://www.sellisbike.gr/)
  • β) Το κατάστημα Αθλητικών Ειδών Δαγρές, Αργους 46 Ναύπλιο (http://www.dagres-sports.gr/) .
  • Τους αθλητές που βοήθησαν στη Διαιτησία.
  • Τους γονείς για την ενισχυτική και ευγενική παρουσία προς όλους τους συμμετέχοντες.
  • Και βέβαια τις παρέες των μικρών και μεγάλων παικτών, που εκτός από την μπασκετική κατάρτιση τους, μας έδωσαν μαθήματα φιλίας, αποδοχής και ανεκτικότητας.

Τέλος, επειδή θεωρούμε ότι η τοπική μας κοινωνία σε σκοπούς που μας φέρνουν πιο κοντά είναι σύσσωμη, δεσμευόμαστε στον σχεδιασμό και υλοποίηση καλών αθλητικών πρακτικών στο μέλλον.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από το τουρνουά.

{gallery}3on3_nayplio{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο