Μπάσκετ

Από τις 19 Μαΐου όπου ο Αρκαδικός ηττήθηκε στον δεύτερο αγώνα των play-out από την ομάδα του Ψυχικού στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης με σκορ 66-82, δεν έχει υπάρξει η παραμικρή κίνηση από πλευράς της ομάδας της Τρίπολης για…
Μια αναπάντεχη εξέλιξη αποτέλεσε γεγονός στις τάξεις του Απόλλωνα Τρίπολης σήμερα το πρωί (30/05), καθώς με προσωπική του ανακοίνωση η «ψυχή» του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια και αυτός που μαζί με 1-2 ακόμη άτομα ουσιαστικά έτρεχαν μόνοι τους την ομάδα,…
Τα δύο τελευταία χρόνια ο Οίακας διανύει τη μία σεζόν καλύτερη από την άλλη.
Στη Β’ Εθνική βρίσκεται πια ο Οίαξ Ναυπλίου που ήθελε την κούπα και το απέδειξε στην Νέα Ιωνία, επικρατώντας στην παράταση με 85-83.
Μπορεί να το πάλεψε και στα δύο παιχνίδια απέναντι στο ψυχικό ο Αρκαδικός όμως δεν τα κατάφερε να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα της φετινής χρονιάς που τελικά τον οδήγησε μετά από αρκετά χρόνια στην Β Εθνική.
Θα τα δώσουμε όλα για την νίκη, την όποια αξίζαμε και στο πρώτο ματς αφού παίξαμε καλυτέρα από το Ψυχικό. Τώρα, μέσα στην Τρίπολη θα πρέπει να κάνουμε το 2-2 και χρειαζόμαστε την κόσμο στο πλευρό μας!
Την περασμένη Τετάρτη η ομάδα του Αρκαδικού παίζοντας με το πάθος που την διακρίνει έφτασε πολύ κοντά στη νίκη και στο break επί του Ψυχικού που χάθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες .
Σε ένα ματς ζωής και θανάτου ο Αρκαδικος πάλεψε μέχρι το τέλος χωρίς να καταφέρει να πάρει την πολυπόθητη νίκη μεταφέροντας τη σειρά στην Τρίπολη.
Η αρμόδια επιτροπή του πρωταθλήματος Α2 κατηγορίας Ανδρών γνωστοποίησε το πρόγραμμα αναλυτικά με ημερομηνίες και ώρες της σειράς των αγώνων των play off και των play out.
Ο Οίακας Ναυπλίου υποδέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής 13 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου την ομάδα της Ε.Α.Πατρών.
Σελίδα 1 από 87

logofootermedia