Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας και Σ.Α.Ο.Ο. Τρίπολης σε ορειβατικό διήμερο στο Μαίναλο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων (Σ.Α.Ο.Ο.) Τρίπολης θα συμμετέχει το επόμενο Σαββατοκύριακο 21-22/5 στις πεζοπορίες και εκδηλώσεις που έχουν διοργανωθεί στο Δυτικό Μαίναλο στα πλαίσια των εγκαινίων δικτύου μονοπατιού στη περιοχή.

 Αντιγράφουμε από την ανακοίνωση του Σ.Α.Ο.Ο.: «… Θα εγκαινιάσουμε ένα εντελώς πρωτότυπο μονοπάτι, μήκους περίπου 30 χιλ. με επίκεντρο τα χωριά Πιάνα, Αρκουδόρεμα, Λιμποβίσι, Ελάτη και Βυτίνα. Πιστεύουμε ότι ένα δίκτυο μονοπατιών ορεινής πεζοπορίας, μπορεί να συνεισφέρει στον μεγάλο στόχο όλης της ορειβατικής οικογένειας, που δεν είναι άλλος από την προστασία και την ήπια διαχείριση της απαράμιλλης φύσης του Μαινάλου. Ένα διαχρονικό όραμα που αφορά άλλωστε όλους τους ορεινούς όγκους της πατρίδας μας.

Θα είναι μεγάλη χαρά για εμάς η συμμετοχή σας στις πορείες και στις εκδηλώσεις μας!!! …»

Θα πραγματοποιηθούν πεζοπορίες το Σάββατο και την Κυριακή εύκολες και μέτριες (από 3 εως 6:30 ώρες). Το απόγευμα του Σαββάτου στον χώρο της κατασκήνωσης θα ακολουθήσει ορειβατικό γλέντι με δημοτικά τραγούδια και ντόπιες γεύσεις.

Η αναχώρηση από τα γραφεία του συλλόγου θα γίνει το πρωί του Σαββάτου στις 7:00. Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου (κάθε βράδυ μετά τις 9:00, τηλ. 27210 97733) και στο 6977716580

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο