Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος μας “ταξιδεύει” με το μπλε του ποδήλατο (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος ανεβαίνει στο “Μπλε Ποδήλατο” και ξεκινά το ταξίδι του. Συνοδοιπόροι στο πρώτο του digital single είναι ο Μάριος Λαζ Ιωαννιδης στη μουσική και ο Ηλίας Κλουβιδάκης στους στίχους, σε μία παραγωγή της MLIproductions.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/DpC60xtuHss” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Η οπτικοποίηση του τραγουδιού που πραγματοποιήθηκε στα παραμυθένια τοπία της Αρκαδίας, σε σκηνοθεσία του Ηλία Διαμαντάκου και σε editing του Ηλία Καρατζούλη, περιγράφει την ανάγκη όλων μας να αποδράσουμε από το ασφυκτικό σήμερα και τη ρουτίνα της καθημερινότητας, αφημένοι στη νοσταλγία των όσων μας έκαναν να νιώθουμε πραγματικά ελεύθεροι κι ευτυχισμένοι.

Το ‘Μπλε Ποδήλατο’ με καλοκαιρινή διάθεση και με μια ιδιαίτερη δυναμική, είναι διαθέσιμο στις μουσικές ψηφιακές πλατφόρμες (iTunes,Spotify)και υπόσχεται να σας ταξιδέψει!

Bio

​Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος συστήνεται.

Γεννημένος στις 26 Απριλίου 1992, από τα παιδικά του χρόνια κιόλας θα αρχίσει να αξιοποιεί τις καλλιτεχνικές του τάσεις, οι οποίες σχετίζονται με θέατρο, εικαστικά, χορό αλλά και μουσική.

Το 2010, αρχίζει να φοιτά με επιτυχία στην Σχολή Θεάτρου του Τμήματος Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. και ειδικότερα στο τμήμα υποκριτικής, συμμετέχοντας παράλληλα σε θεατρικές παραστάσεις.

Πολύ γρήγορα, η μουσική θα τον κερδίσει και θα τον κάνει να αφήσει πίσω του την Θεσσαλονίκη και να βρεθεί στα καλλιτεχνικά μονοπάτια της Αθήνας.

Πλέον, η αγάπη του για έκφραση με κάθε τρόπο αποτελούν κινητήριο δύναμη για ζωντανές εμφανίσεις γεμάτες τραγούδι, μελωδίες και συγκίνηση.

Την άνοιξη του 2017, ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έχοντας επισκευάσει το παλιό του ‘Μπλε Ποδήλατο’ξεκινά το πρώτο δισκογραφικό του ταξίδι…

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο