Ρόλος – έκπληξη στην τηλεοπτική σειρά “ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΧΟΥΛΑΣ”

Αλλάζει ρόλο, αλλά δεν αλλάζει κανάλι γνωστή παρουσιάστρια του Alpha που μπαίνει στην κωμική σειρά του Alpha «Αστέρας Ραχούλας» για να υποδυθεί το μέντιουμ!

Ο λόγος για την Κατερίνα Ζαρείφη!

Στο ερχόμενο επεισόδιο τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, θα βρεθεί απέναντι από την Σαββούλα (Δανάη Λουκάκη), η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso την επισκέπτεται για να μάθει τι θα γίνει με το μέλλον της και τα αισθηματικά της. «Ήταν τόσο ωραία στα γυρίσματα. Το ευχαριστήθηκα πολύ. Κάνω μια αστρολόγο μέντιουμ, η οποία λέει τα ταρό. Και μάλιστα, ως ελεύθερη επαγγελματίας κόβω μπλοκάκι. Θα υποδεχτώ λοιπόν στο χώρο μου τη Σαββούλα, η οποία έρχεται για να μάθει αν βλέπω γάμο με τον Αγγελή (Σταύρος Σβήγκος). Εγώ της απαντώ ότι είναι βέβαιο πως θα παντρευτούν οι δυο τους με παπά και με κουμπάρο. Όμως εκείνη την ώρα μπαίνει ο Αγγελής και μου επιτίθεται, λέγοντας με απατεώνισσα» αποκαλύπτει η Κατερίνα Ζαρίφη.

zarifi
zappit.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...

Κορινθία: Αγρότης τραυματίστηκε σοβαρά από φρέζα

Ηλικιωμένος άνδρας εγκλωβίστηκε σε γεωργικό ελκυστήρα (φρέζα) εν ώρα...

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας Νότιας Κυνουρίας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προσωπικού της...

Κέντρο Κοινότητας | Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης

Ενημέρωση Η προγραμματισμένη κίνηση (29/3/2024) στον Δήμο Τρίπολης, μεταφέρεται λόγω άδειας του οδηγού τηςκινητής μονάδας, από τις 29/3/2024, για την Δευτέρα 1/4/2024.
Μετάβαση στο περιεχόμενο